cred ca se poate compensa , deoarece , am avut un caz , in care o soc. avea la finele lui 2008 achitat in plus o suma la impozit pe profit-declarat prin 101, si am platit imp. minim in 2009 mai putin cu suma respectiva- asta dupa ce am verificat si la fisa pe platitor
da, asa este , in fisa pe platitor nu e decit imp pe profit , nu este constituit imp minim si imp pe profit din calcul separat.
Nu stiu la un eventual control cum se va pune problema , pentru ca imp minim este un imp de plata . In asta consta dilema mea si nu am o opinie consecventa din partea celor de la finante .
Webinar: Fiscalitate și digitalizare în 2025. Ce știm și ce urmează?
ACCA, cea mai mare asociație internațională în domeniul financiar-contabil, vă invită să participați la un eveniment gratuit destinat profesioniștilor care doresc să afle cele mai recente noutăți legate de sistemul fiscal din România.
În cadrul webinarului, care va avea loc pe 26 februarie la ora 10:00, Delia Cataramă, Tax Partner Viboal FindEx, va aborda principalele modificări fiscale aplicabile în 2025 companiilor, cu focus pe impactul asupra profitabilității și cash-flow-ului acestora.