avocatnet.ro explicăm legislația
Caută (ex. salariu minim) 901 soluții astăzi
Forum Discuţii juridice Drept penal - probleme serioase cu ... prescrierea faptei
Discuție deschisă în Drept penal - probleme serioase cu dreptul

prescrierea faptei

prima oara a fost condamnat 2 ani,maximul fiind 5ani ,a executat 1 an,a fost pus in libertate,dar la hot definitiva a primit 3 ani .dupa cat tim se prescrie 7 sau 8 ani avand in vedere ca a executat 1 an. legea spune ca 5 ani plus pedeapsa ce urmeaza a fi executata,se poate 5ani plus 2ani cat mai avea de executat
Cel mai recent răspuns: Radu Gabrian , Mediator 03:33, 17 Aprilie 2010
banuiesc ca va referiti la reabilitare si nu la prescriptie
sau a plecat din tara?
e o speta interesanta .eu cred ca dupa 8 ani.
nu inteleg insa de ce sa stea cu teama si sa se ascunda vreme de 7-8 ani can practic functie de comportament ar mai putea avea de executat 1 an si ar fi mult mai simplu
Va rog sa fiti mai explicit in enuntul intrebarii pentru ca din acesta nu renunta clar la ce va referiti la reabilitarea sau la prescriptia executarii pedepsei.

~ final discuție ~

Alte discuții în legătură

Prescriptia eru eru a fost condamnat 3ani ,a executat 1an.a stat acasa 8 ani fara 4zile.Prescrierea spune 5ani plus pedeapsa ce urmeaza a fi executata,avand in vedere ca a ... (vezi toată discuția)
Prescriere pedeapsa JULI5 JULI5 In anul 2004 in decembrie am fost condamnat la 3 ani si 6 luni de inchisoare. In anul 2010 am depus o cerere de contestatie in anulare care mi'a fost respinsa. ... (vezi toată discuția)
Prescriptia simonaagachi simonaagachi am o sora care in octombrie2003 a fost condamnata pt inselaciune la 3 ani si 6 luni.,in prezent este in strainatate.In ce an se prescrie si nu mai are ... (vezi toată discuția)