prima oara a fost condamnat 2 ani,maximul fiind 5ani ,a executat 1 an,a fost pus in libertate,dar la hot definitiva a primit 3 ani .dupa cat tim se prescrie 7 sau 8 ani avand in vedere ca a executat 1 an. legea spune ca 5 ani plus pedeapsa ce urmeaza a fi executata,se poate 5ani plus 2ani cat mai avea de executat
banuiesc ca va referiti la reabilitare si nu la prescriptie
sau a plecat din tara?
e o speta interesanta .eu cred ca dupa 8 ani.
nu inteleg insa de ce sa stea cu teama si sa se ascunda vreme de 7-8 ani can practic functie de comportament ar mai putea avea de executat 1 an si ar fi mult mai simplu
Va rog sa fiti mai explicit in enuntul intrebarii pentru ca din acesta nu renunta clar la ce va referiti la reabilitarea sau la prescriptia executarii pedepsei.
Prescriptia
eru
a fost condamnat 3ani ,a executat 1an.a stat acasa 8 ani fara 4zile.Prescrierea spune 5ani plus pedeapsa ce urmeaza a fi executata,avand in vedere ca a ... (vezi toată discuția)
Prescriere pedeapsa
JULI5
In anul 2004 in decembrie am fost condamnat la 3 ani si 6 luni de inchisoare. In anul 2010 am depus o cerere de contestatie in anulare care mi'a fost respinsa. ... (vezi toată discuția)
Prescriptia
simonaagachi
am o sora care in octombrie2003 a fost condamnata pt inselaciune la 3 ani si 6 luni.,in prezent este in strainatate.In ce an se prescrie si nu mai are ... (vezi toată discuția)