avocatnet.ro explicăm legislația
Caută (ex. salariu minim) 1264 soluții astăzi

Marți, 4 februarie, are loc evenimentul: TVA, Impozitul datorat de nerezidenți, Impozitul pe profit, facilități fiscale 2025. Sesiune practică cu Adrian Bența. Participă →

Forum Discuţii contabile şi ... Contabilitate în general finantare
Discuție deschisă în Contabilitate în general

finantare

Spuneti-mi va rog o modalitate de finantare firma noua srl cu activitate din ianuarie 2010 cu profit de 2000 euro pe luna fara garantii.multumesc
Cel mai recent răspuns: Costinel Burca , Contabil 23:46, 16 Aprilie 2010
De regula o astfel de firma este finantata prin aportul creditor al actionarului sau actionarilor , dar puteti incerca si un credit pentru start-up de la bancile care se lauda ca acorda credinte pentru firmele nou infiintate .

Daca firma este infiintata in ianuarie 2010 ca sa poata sa primeasca finantare trebuie sa fie din anunite domanii de activitate agreate de banci , garantiile putand fi in anumite conditii si contractele aflate in derulare , asta numai daca sunt contracte care inspira incredere creditorilor .

~ final discuție ~

Alte discuții în legătură

Masura 312 + credit Galfi_zoltan Galfi_zoltan Buna ziua ! As vrea sa accesez un proiect masura 312, in valoare de circa 100.000 de Euro. Pana la 70 % finanteaza uniunea, iar 20-25% pot sa iau credit, pe ... (vezi toată discuția)
Partaj complicat kimbsb kimbsb Buna ziua. Am divorțat recent și acum fosta soție m-a invitat la o acțiune de mediere in ceea ce privește partajul. Situația ... (vezi toată discuția)
Finantare sau creditare srl sebastian_27 sebastian_27 Buna ziua, Va rog tare mult sa ma ajutati si pe mine. Detin o firma in domeniul vestimentatiei (outlet )de sase luni. Vreau sa imi finantez firma ... (vezi toată discuția)