avocatnet.ro explicăm legislația
Caută (ex. salariu minim) 790 soluții astăzi
Forum Discuţii juridice Fonduri europene, finanţări ... Finantare sau creditare SRL
Discuție deschisă în Fonduri europene, finanţări nerambursabile, grant-uri

Finantare sau creditare SRL

Buna ziua,

Va rog tare mult sa ma ajutati si pe mine.

Detin o firma in domeniul vestimentatiei (outlet )de sase luni.

Vreau sa imi finantez firma pentru aducere de marfa.

Imi puteti spune cum pot face asta, pe piata bancara nu imi acorda deoarece este prea recenta firma.

Fondurile europene s-au epuizat pe acest an din cate am discutat.

Am auzit de Programul Kogalniceanu, m-am informat preliminar.

Poate imi acordati si mie un sfat, o indrumare date fiind circumstantele.

Va multumesc anticipat si va doresc o zi placuta:)
Cel mai recent răspuns: Daniela Bolog , Consultant credite si finantari 14:36, 11 Martie 2013
banca- nu, pentru ca esti considerat start-up, iar bancile nu au apetit pentru firme nou infiintate
Kogalniceanu- este mort programul
fonduri-nu mai sunt
finantare din banii proprii- daca exista bani, creditare societate, in concluzie cam singura solutie. Daca nu exista banii, eventual un credit persoana fizica
Ultima modificare: Miercuri, 27 Februarie 2013
Mihaela Cazacu, Consultant credite si finantari
Buna ziua,

Multumesc pentru raspuns.

Da...am observat ca nu au un "apetit" pentru firmele nou infiintate din pacate:(

Singura solutie e sa am bani ca sa ma autofinantez, nu?

Sau un credit persoana fizica....
Puteti accesa programele nationale care se vor deschide in curand: START
[ link extern ] /
Ultima modificare: Luni, 11 Martie 2013
Daniela Bolog, Consultant credite si finantari

~ final discuție ~

Alte discuții în legătură

Bună ,am accesat un credit punte pentru programul de fonduri ... Ademii Ademii Bună ,am accesat un credit punte pentru programul de fonduri start up . Firma nu funcționează, și am decis să resping bani de la fonduri , și să bag ... (vezi toată discuția)
Fonduri europene davidenco davidenco Buna ziua as dori sa stiu daca se pot obtine fonduri europene nerambursabile pentru o afacere de tip fast food.Mai exact dispun de o suma de bani si vreau sa ... (vezi toată discuția)
Finantare raulTM raulTM Spuneti-mi va rog o modalitate de finantare firma noua srl cu activitate din ianuarie 2010 cu profit de 2000 euro pe luna fara garantii.multumesc (vezi toată discuția)