avocatnet.ro explicăm legislația
Caută (ex. salariu minim) 401 soluții astăzi
Forum Discuţii juridice Fonduri europene, finanţări ... Bună ,am accesat un credit punte pentru programul de ...
Discuție deschisă în Fonduri europene, finanţări nerambursabile, grant-uri

Bună ,am accesat un credit punte pentru programul de fonduri ...

Bună ,am accesat un credit punte pentru programul de fonduri start up . Firma nu funcționează, și am decis să resping bani de la fonduri , și să bag firma în insolvență . Pentru ca pur și simplu nu mai îmi permit să bag bani proprii ca să pot plăti taxele la stat după salariați .
Ce îmi poate face banca ca persoană fizică , dacă eu bag firma în insolvență cu datoria la bancă. ? Și nu o mai plătesc

Alte discuții în legătură

Probleme start-up nation CalinL CalinL Buna ziua. In 2019 am primit finantare prin programul Start-up Nation. Am avut probleme cu un teren unde am dorit sa construiesc o hala pentru un service ... (vezi toată discuția)
Finantare sau creditare srl sebastian_27 sebastian_27 Buna ziua, Va rog tare mult sa ma ajutati si pe mine. Detin o firma in domeniul vestimentatiei (outlet )de sase luni. Vreau sa imi finantez firma ... (vezi toată discuția)
Start up nation - servicii crinna84 crinna84 Buna ziua , Sunt interesata de accesarea acestui program pentru a incepe o afacere in domeniul serviciilor. am discutat cu 2 consultanti in domeniu , insa ... (vezi toată discuția)