avocatnet.ro explicăm legislația
Caută (ex. salariu minim) 395 soluții astăzi
Forum Discuţii juridice Dreptul muncii - contract de ... munca la negru
Discuție deschisă în Dreptul muncii - contract de muncă, demisie, salariu şi altele

munca la negru

1) Cand poate pe perioada de proba sa renunte la tine si din ce motive?
2) Am obligatia sa atrag atentia angajatorului sa imi fac contract in scris inainte sa il reclam la ITM?...Multumesc
3) Poate si altcineva sa faca reclamatia care nu e angajat fara forme legale la societate comerciala respectiva? adica de ex. un prieten din alt oras din proprie initiativa, care a auzit ca ma plang?
Ultima modificare: Sâmbătă, 17 Aprilie 2010
ContSters83715, utilizator
Cel mai recent răspuns: ContSters83715 , utilizator 16:00, 18 Aprilie 2010
Pentru salariatii angajati pe posturi ce necesita studii superioare, salariul minim brut este de 1200 lei - art.2 din HG nr.1051/2008 coroborat cu art.40 din CCMN.
angajatorul este "prins" :Oinsa si dvs sunteti vinovata de munca la negruX-(, nu doar angajatorul. dvs ar trebui sa va primiti legal salariul si sa platiti impozite la stat

sfatul meu este sa nu va bazati pe cele afirmate de dvs ca nu aveti sanse de reusita dupa cum ati spus mai sus si incercati sa urmati sfaturile primite... desigur ca alegerea va apartine.

succes!
amenzile date de itm... sunt specificate numai pt angajator... sunt pasibila de vreo amenda pt neplata impozitelor ca salariat?

in cea de-a 30 zi eu vreau sa imi platesc impozitele si nu pot (platile nu se fac de catre mine)...am motiv serios sa scriu la ITM tocmai pt ca nu "pot" sa imi platesc impozitele mele

Dar oare nu un inspector de la ITM trebuie sa raspunda la asta?
Ce risca angajatul? Si care e procedura. Care e procedura in realitate?
Exista salariati condamnati pt asa ceva?
Ultima modificare: Duminică, 18 Aprilie 2010
ContSters83715, utilizator

~ final discuție ~

Alte discuții în legătură

Perioada de proba fara contract si salariu adamantium2010 adamantium2010 Buna ziua, Am fost angajata acum o luna si, in urma intelegerii verbale cu angajatorul, am consimtit la o perioada de proba de o luna. Acum angajatorul ... (vezi toată discuția)
Perioada de proba CARLAN NELI CARLAN NELI Am o intrebare. S-a schimbat intre timp numarul de zile la "perioada de proba"din contractul individual de munca. Va multumesc. (vezi toată discuția)
Contract de munca - perioada de proba gica1 gica1 va rog sa ma ajutati cu modelul de contract pe perioada de proba -de 30 zile (vezi toată discuția)