avocatnet.ro explicăm legislația
Caută (ex. salariu minim) 777 soluții astăzi
Forum Discuţii juridice Societăţi comerciale asociati
Discuție deschisă în Societăţi comerciale

asociati

o persoana care are calitatea de asociat si administrator intr-un s.r.l, poate avea deschisa si carte de munca in respectiva societate?
Cel mai recent răspuns: Marcel Mihalache , Avocat 08:54, 17 Aprilie 2010
Daca in statut s-a prevazut angajarea unui administrator puteti deschide carte de munca. In nomenclatorul meseriilor din romania exista si aceasta functie.
Da, poate. Nu este obligat sa treaca in CIM functia de administrator, aceea nu este o meserie.Administratorul se numeste cu mandat, dar puteti trece in CIM si Cartea de Munca director si mergeti la ITM pentru inregistrare.

~ final discuție ~

Alte discuții în legătură

Cum poate asociatul unic al unui srl sa devina si administrator? rebe_ca rebe_ca cum poate sa devina administrator asociatul unic al unui srl sau daca se poate incheia intre asociatul unic al srl si societate un contract de munca? (vezi toată discuția)
C.i.m. - modificare functie retroactiv Soleil Soleil Buna ziua, Am urmatoarea problema legata de un contract de munca si nu stiu cum sa o mai rezolv. Incepand cu 01.02.2005 firma noastra a incheiat un CIM ... (vezi toată discuția)
Carte de munca pt administrator?? OANA GORAN OANA GORAN am auzit ca iar au intervenit modificari la legea 31. daca are cineva nr de monitor sau nr actului modificator, va rog sa ma luminati si pe mine. mai mult, ... (vezi toată discuția)