avocatnet.ro explicăm legislația
Caută (ex. salariu minim) 499 soluții astăzi
Forum Discuţii juridice Probleme privind insolvenţa, ... plangere penala sau delararea insolventei?
Discuție deschisă în Probleme privind insolvenţa, lichidarea judiciară şi falimentul

plangere penala sau delararea insolventei?

am o pb cu o firma care nu a platit marfa ridicata, total cca 80000 lei, cu intentia de a nu plati deloc.....cu garantie o fila de cec falsa.ma intereseaza cum pot recupara banii.care este procedura cea mai indicata , plangerea penala sau declararea insolventei?
Cel mai recent răspuns: stefi_gv , utilizator 17:25, 1 Mai 2010
falsul e fals asa ca o plangere penala cred ca ar fi mai indicata
sunt de acord cu opinia exprimata mai sus.. plangerea trebuie de pusa in termen de 2 luni de la data cand ati constatat falsul
Insolventa nu inseamna neaparat recuperarea datoriei. Mergeti pe plangere penala, aveti mai multe sanse.
multumesc pentru raspunsuri.aceasta era si intentia mea, multumesc frumos pentru confirmare
Exact manoperele practicate de Sergiu Bahaian si anturajul lor, din fericire ei se afla dupa grati in momentul de fata. Eu m-as grabi in locul dv. sa nu va treziti ca patronul respectivei firme este un om al strazi poate deja omorat si cimentat printr-o padure :D ...
Recomand plangerea penala
Ultima modificare: Sâmbătă, 17 Aprilie 2010
Paul-Cristian Blazi, Consilier juridic

Alte discuții în legătură

Investire fila cec refuzata Cent Cent Am primit un CEC de la un client. A fost refuzat la plata si va rog mult sa ma sfatuiti ce sa fac. Clientul mi-a propus sa plateasca esalonat in 6 luni. Daca ... (vezi toată discuția)
Firma in insolventa-fila cec garantie introdusa in banca roxana69 roxana69 Am rugamintea sa ma lamuriti in urmatoarea situatie: Firma X a declarat insolventa,iar firma Y care avea in posesie o fila cec garantie la un contract de ... (vezi toată discuția)
Cec girat si refuzat la plata Cristianna Cristianna Buna ziua!As dori un sfat pentru urmatoarea situatie:societatea A ne este datoare o suma de bani.Societatea B emite o fila cec prin care gireaza plata lui A ... (vezi toată discuția)