avocatnet.ro explicăm legislația
Caută (ex. salariu minim) 1598 soluții astăzi
Forum Discuţii juridice Impozite, taxe şi timbrul de ... taxa inmatriculare
Discuție deschisă în Impozite, taxe şi timbrul de mediu 2013. Legalitate şi interpretare juridică

taxa inmatriculare

Vreau sa introduc o actiune pentru inmatricularea unui autoturism adus din UE in Romania fara plata taxei de poluare. Competenta este a sectiei de contencios administrativ din cadrul tribunalului.
Ce valoare are taxa de timbru pentru aceasta actiune? Adica este una fixa sau se calculeaza la valoarea obiectului actiunii?
Cel mai recent răspuns: andrei_pap87 , utilizator 12:28, 17 Aprilie 2010
obiectul actiunii pe care doriti sa o formulati dvs este "obligatia de a face" astfel ca taxa judiciara va fi de 8 lei...

Toate cele bune si mult succes !!!
Ultima modificare: Sâmbătă, 17 Aprilie 2010
andrei_pap87, utilizator

~ final discuție ~

Alte discuții în legătură

Inmatriculare auto,fara taxa de poluare ? gigelas gigelas Buna ziua, Am o autoutilitara,adusa din Germania. Vreau sa o inmatriculez in Romania. Pot solicita Tribunalului sa pronunte o hotarare in sensul obligarii ... (vezi toată discuția)
Inscriere autoturism fara a plati taxa razaila razaila Salut.Am nevoie de ajutor pentru a inscrie un autoturism marca volkswagen passat 2001 fara a mai plati acea taxa auto.Am auzit ca este posibil prin ceva numit ... (vezi toată discuția)
Recuperare taxa de poluare 2011 cip_alba cip_alba Buna, As dori sa imi spuneti care este procedura de recuperare a taxei de poluare pe care am platit-o in 6 iulie 2011 pentru autoturismul achizitionat din ... (vezi toată discuția)