am un copil de 11 luni,nu sunt casatorita cu tatal insa el a recunoscut copilul.are 2 luni aproape de cand lucreaza dar timp de cand e copilul nu a contribuit la cresterea lui cu prea multe.asta insemnand doar 2-3 pachete de pampers,si cateva hainute astea impreuna fiind oferite impreuna cu parintii acestuia.eu sunt casatorita cu un cetatean strain de 9 ani dar fara relatii.(nici macar nu vb.ne-am cunoscut doar la casatorie si atat.).intrebarea mea e cum sa procedez sa beneficieze copilul de drepturile lui din moment ce eu nu mai vreau sa fiu cu numitul tata?
In acest caz,asa cum v-am mai spus,formulati o cerere catre instanta in care solicitati ca minorul sa va fie incredintat dvs.si obligarea tatalui la plata pensie alimentare.
copilul este pe numele eu,il cresc la parinti iar el este trecut la tata si atat.mai trebuie cerere pt incredintare?
Alte discuții în legătură
Paternitate
sara12
Buna ziua,
Am un copil de 8 ani. Tatal biologic nu a dorit sa recunoasca copilul, desi stia ca este al lui. Intre timp eu m-am casatorit, sotul meu ... (vezi toată discuția)