avocatnet.ro explicăm legislația
Caută (ex. salariu minim) 993 soluții astăzi
Forum Discuţii juridice Recuperări de creanţe, datorii, ... cum oblig banca sa-mi spuna.........?
Discuție deschisă în Recuperări de creanţe, datorii, Probleme cu băncile

cum oblig banca sa-mi spuna.........?

Am credit de investitii,dar asa cum stiti,banca a uitat sa mai reduca din dobanda si nu primesc nici modalitatea de calcul a ei.Ce pot sa fac ?
Cel mai recent răspuns: Salagean Vasilica , Consilier juridic 22:04, 17 Aprilie 2010
Dobanda este fixa sau variabila?
Informatii cu privire la procentul si modul de calcul a dobanzii se pot obtine de la ofiterul de credite din banca.
Se poate face o plangere la Oficiul pentru protectia consumatorului.

~ final discuție ~

Alte discuții în legătură

Dobanda fixa...modificata unilateral ec.alice5 ec.alice5 am incheiat in octombrie 2007 cu o banca un contract de credit in euro . in contractul este prevazut dobanda fixa de [b]6.2 procente/an -dobanda fixa[/b]. tot ... (vezi toată discuția)
Ordonanta 50/2010 LAZAR GELU LAZAR GELU INERPRETAREA ORDONATEI PRIVIND MARJA FIXA Buna ziua am contactat in 2005 un credit ipotecar in lei ... (vezi toată discuția)
Micsorare rata dobanda danimik danimik Buna ziua, In 2006 am contractat la o banca un credit de nevoi pesronale cu ipoteca, cu dobanda fixa. Cu toate acestea, in 2007 banca mi-a comunicat majorarea ... (vezi toată discuția)