am incheiat in octombrie 2007 cu o banca un contract de credit in euro . in contractul este prevazut dobanda fixa de 6.2 procente/an -dobanda fixa. tot in contract se specifica ca banca poate modifica valoarea dobanzii in functie de euribor, robor....
dupa un an banca ma notifica ca este nevoita sa imi mareasca dobanda si imi trimite un alt scadentar cu o dobanda de 7,2 procente/an
eu nu sunt deacord cu aceasta modificare avand in vedere ca la incheierea contractului am ales respectiva banca si respectivul pachet de creditare penrtru dobanda fixa de 6.2 procente desi poate pe un contract cu dobanda variabila primeam mai mare creditul.
ce pot sa fac...
multumesc anticipat
Sunteti sigura ca oferta bancii nu a fost cu acea dobanda de 6,2 numai pentru primul an? Ca de obicei bancile aplica aceasta strategie si clientul pierde din vedere acest lucru. Daca nu este asa atunci puteti face o plangere la Protectia Consumatorului in care explicati situatia si asteptati 30 de zile raspunsul. Apoi puteti ataca in instanta
sunt sigura ca si eu am verificat ca am auzit de la colegele mele ca au o dobanda fixa doar pentru primul an . la mine nu este specificat ca ar fi dobanda fixa doat pentru primul an
mie mi se pare ca sunt doua clauza care se contrazic
Faceti plangere atunci. Depinde foarte mult ce raspuns va vor da cei de la Protectia consumatorului. Cautati pe net si veti gasi forumuri in care cei care au dat in judecata banca au recuperat banii. Succes!