avocatnet.ro explicăm legislația
Caută (ex. salariu minim) 1948 soluții astăzi
Forum Discuţii juridice Codul rutier, contravenţii şi ... se poate radia o masina de mine in urmatorul caz?
Discuție deschisă în Codul rutier, contravenţii şi probleme conexe

se poate radia o masina de mine in urmatorul caz?

este posibila radierea unei masini pe care am cumparato (un aro cu motor de bv) cu acte in regula dar careia nu vreau sa duc actele pina la capat de catre mine.masina am cumparato pentru motor si acu spre surprinderea mea a venit la fiscul unde sint arondat instiintare de la fiscul cumparatorului ca am cumparato,in consecinta sint chemat la fisc pentru a o declara dar e si o problema impozitul e de 2100 pe an.deoarece eu nu am cumparato sa circul cu ea as vrea sa o radiez,adica sa o iau in evidenta pe o luna (sa ii platesc impozitu pe o luna)si apoi cu adeverinta ca am unde sa o depozitez sa ma duc sa o radiez definitiv din circulatie? oare nu o sa imi zica cei de unde ma duc sa o radiez ca nu o pot radia pentru ca actele masini sint tot pe numele vechiului proprietar si in consecinta sa ma puna sa fac actele pina la capat ca sa o pot radia ???adica o pot radia daca ma duc cu adeverinta ca am unde sa o depozitez emisa de primaria unde domiciliez,fisa de la fisc ca e la zi cu fiscu ,si restul de acte al masini????(restul de acte e pe numele fostului proprietar)
multumesc.

Cel mai recent răspuns: silesax , utilizator 17:18, 29 Aprilie 2010
pai nu ati vrut sa ma ascultati si sa-l rugati pe vechiul proprietar sa o radieze el, fara sa mai tineti cont de acel contract de vanzare.
nici nu cred ca o puteti inmatricula pe numele dvs, banuiesc ca nu mai aveti itp valabil si nu cred ca treceti de RAR
Ultima modificare: Joi, 29 Aprilie 2010
ContSters79003, utilizator
el nu o putea radia si masina sa imi ramana mie ca nu avea spatiu proprietate personala.si contractul acela de v-c nu se putea nebaga in seama deoarece deja la primarie ma luase in evidenta pe mine cu masina de la 1 aprilie (nu am declarato eu ci mau luat din oficiu in evidenta in baza adresei trimisa de fiscul fostului)deci daca vroia el sa o radieze i se cerea certificat fiscal de la impozite si atunci trebuia sa scot de la primaria unde apartin eu.dar imi dadea pe numele meu ca pe numele meu figureaza acum la impozite si la inmatriculari acolo cind vedeau certificatul pe numele meu ii aruncau dosaru jos de la ghiseu.itp am si e valabil,serie la sasiu nu are da se rezolva (sper)si il inmatriculez.dar imi pare rau ca l-am luat mai bine imi cumparam un magarX-(#-o

~ final discuție ~

Alte discuții în legătură

Radiere in urma suspendarii certificatului si a numerelor procustprestserv procustprestserv Mi s-au retinut certificatul de inmatriculare si numerele de circulatie din cauza ITP expirat. Repararea masinii ar fi prea costisitoare, prin urmare a-si ... (vezi toată discuția)
Radiere masina CountPorcula1987 CountPorcula1987 Buna ziua, am o masina din 1993 care a cam ajuns la sfarsitul vietii. Vreau sa platesc marti impozitul (ultimul semestru) dupa care nefunctionand as vrea sa o ... (vezi toată discuția)
Radiere din circulatie autoturism mai vechi de 30 ani alexandruteutisan alexandruteutisan Am un autoturism mai vechi de 30 ani si vreau sa-l radiez din circulatie , am facut declaratia la notar ca nu va mai fi pusin circulatie , am fost la fisc si ... (vezi toată discuția)