avocatnet.ro explicăm legislația
Caută (ex. salariu minim) 989 soluții astăzi
Forum Discuţii juridice Probleme privind insolvenţa, ... insolventa
Discuție deschisă în Probleme privind insolvenţa, lichidarea judiciară şi falimentul

insolventa

am o firma care este in isolventa si care are datorii.mentionez ca eu sunt administrator, iar fostul sot este asociat. personal nu m-am ocupat de firma.aceasta are un lichidator desemnat. este nevoie de avocat? imi e putin teama. am preluat firma cu datorii de la fostul administrator si am fost de acord sa luam un credit pt achitarea datoriilor la finante , pt luarea creditului s-a ipotecat apartamentul fostului sot, era unic proprietar. el nu a mai achitat ratele si banca il va scoate la licitatie. cineva imi spunea ca ma pot alege cu dosar sau pot sa fiu condamnata ce sre poate intampla?
Cel mai recent răspuns: legalmgm , utilizator 22:07, 18 Aprilie 2010
Buna ziua,
Situatia prezentata de Dvs. fiind una complexa, care poate evolua, pentru o solutionare echitabila din punctul de vedere al intereselor Dvs, este recomandabil si de dorit sa apelati la serviciile unui profesionist in insolventa.
Cu stima,

~ final discuție ~

Alte discuții în legătură

Excludere asociat-administrator din srl aflat in insolventa vendeta vendeta sant asociat 50-50 la un srl. cu fostul sot. in urma divortului, acesta mi-a interzis accesul in societate si implicit la toate actele si la ceea ce se ... (vezi toată discuția)
Executare silita pentru credit neplatit dupa divort ccc13 ccc13 Buna ziua! Am divortat in urma cu trei ani,fara sa fac partaj. Impreuna cu fostul meu sot avem un apartament si doua credite ipotecare pe acelasi ... (vezi toată discuția)
Ipoteca cmgroup_08 cmgroup_08 in 2006 am cumparat un apartament prin credit ipotecar impreuna cu sotul care a fost titular de credit, iar eu codebitor. in 2008 am girat acelasi apartament ... (vezi toată discuția)