avocatnet.ro explicăm legislația
Caută (ex. salariu minim) 264 soluții astăzi

Marți, 15 aprilie, are loc evenimentul: Reges-Online - Care sunt noutățile și cum abordăm tranziția la noul registru de evidență a salariaților. Participă →

Forum Discuţii juridice Dreptul muncii - contract de ... Stabilire functie de baza
Discuție deschisă în Dreptul muncii - contract de muncă, demisie, salariu şi altele

Stabilire functie de baza

Buna ziua,
Va rog sa ma ajutati cu urmatoarea nelamurire:
O persoana este angajata norma intraga ( 8 h ) la o firma si cu jumatate de norma ( 4h) la o alta. Codul Fiscal permite ca respectivul angajat sa isi aleaga functia de baza la firma la care lucreaza cu jumatate de norma.
Care ar fi urmarile - avantaje/dezavantaje in cazul in care angajatul doreste sa isi aleaga functia de baza la locul de munca unde lucreaza jumatate de norma?
Va multumesc,
O zi buna!
Cel mai recent răspuns: Samoila Georgeta P.F.A. , Consultant resurse umane 07:55, 19 Aprilie 2010
Salariatul alege functia de baza, acolo unde are functia de baza trebuie sa depuna carnetul de munca si la calcularea salariului beneficiaza de deducere personala.
Ar mai fi un avantaj, acolo unde are functia de baza beneficiaza de tichete de masa.

~ final discuție ~

Alte discuții în legătură

Functia de baza danabode danabode Buna Am o nelamurire in ceea ce priveste functia de baza. Sunt angajata la o societate comerciala cu un sfert de norma(2 ore pe zi), unde am un salariu ... (vezi toată discuția)
Ce este functia de baza ? angeluca angeluca Eu nu inteleg ce este functia de baza. Pot alege sa declar functia de baza la privat unde lucrez 4h/zi chiar daca lucrez si la stat 8h/zi? La stat, nu ... (vezi toată discuția)
Tichete de masa Ank27 Ank27 Cate tichete de masa ar trebui sa primeasca un salariat cu norma de 4 ore pe zi?Primeste la fel ca salariatii cu 8h/zi sau se reduce numarul la ... (vezi toată discuția)