Eu nu inteleg ce este functia de baza. Pot alege sa declar functia de baza la privat unde lucrez 4h/zi chiar daca lucrez si la stat 8h/zi? La stat, nu beneficiez de deducere si nici de tichete de masa.
angeluca
Utilizator 1din 1 utilizatori consideră acest răspuns util
Da, domnule contabil, nu beneficiez de deducere la stat si este logic de ce: pentru ca brutul depaseste 3600 lei. Repet intrebarea : se poate sau nu declara functia de baza la 4 h/zi, in privat ? am ceva de pierdut ? C.I.M. exista in ambele parti pe perioada nedeterminata.
Da, domnule contabil, desigur, asa am vrut sa fac, insa privatul mi-a zis ca nu pot sa-mi aleg functia de baza la locul de munca cu 4 ore/ zi. De ce? As fi beneficiat si de deducere pentru copil si de tichetele de masa. Am contract individual de munca pentru perioada nedeterminata inregistrat la ambii angajatori. Am ceva de pierdut daca imi declar functia de baza la privatul acesta unde lucrez doar 4 ore/ zi ?
Functia de baza
danabode
Buna
Am o nelamurire in ceea ce priveste functia de baza.
Sunt angajata la o societate comerciala cu un sfert de norma(2 ore pe zi), unde am un salariu ... (vezi toată discuția)