Am mare nevoie de o informatie. Va rog, daca puteti sa ma ajutati.....
Sunt proprietara unui apartament situat la etajul I al unui bloc. Vecinul de la parter si-a construit un balcon sub balconul meu, dar mult mai mare si intainzandu-se si in dreptul geamului de la bucatarie (unde eu nu am balcon). S-a creat astfel un soi de terasa. Se poate sa aiba autorizatie, nu stiu exact!
Poblema este ca e foarte usor de urcat pe aceasta terasa si de patruns astfel in apartament. Intr-o seara aveam geamul de la bucatarie deschis, eram singura acasa (eram in baie), iar sotul meu era iesit cu cainele la plimbare. Pe geam a patruns un individ, a furat telefoanele, etc...si a fugit.
Intrebarea mea este: exista o cale legala de a-l obliga pe vecin sa-si desfiinteze balconul sau de a-l face sa si-l construiasca la dimensiunile balcoanelor care au fost de la inceput in proiectul blocului? Multumesc
Pentru a construi un balcon este nevoie de autorizatie de constructie.
Pentru a avea autorizatie de constructie este nevoie si de acordul Asociatiei de proprietari.
Aveti cunostiinta de acest acord?
Puteti face o sesizare la Disciplina in constructii (parca asa se numeste) de la Primarie.
Multumescdin suflet.
Eu nu am semnat nimic in acest sens. Si eu fac parte din Asociatia de proprietari, deci ar fi trebuit sa aiba si acordul meu. Probabil ca nu are autorizatia de constructie.
problema e doar a dvs. daca vecinul are ( si sigur are )autorizatie de constructieB-)
Daca Stateati la partier a cui era vina:-/
Si, apropous, de unde stiti ca era individ#-o:))
Bah, Romy...:O...sau cum te-o chema....cred ca mai curand "Gura mare"...;)......o fi stiind tipa de la Politie ca a fost un individ din rasa umana si nu un urs sau un magar....:D......(nu spun cam ca cine!). Ar fi interesant de stiut, insa, de unde esti tu atat de sigur ca ala de la parter avea autorizatie de constructie pentru balcon!
Nu ca ar conta pentru tine, dar aste e un site serios, in care oamenii scriu despre problemele lor asteptand un raspuns serios si nu magarii, imbecilitati si tampenii voalate....X-(