avocatnet.ro explicăm legislația
Caută (ex. salariu minim) 697 soluții astăzi
Forum Discuţii juridice Dreptul muncii - contract de ... Pot primi cei 85 % din salar in prenatal si postnatal?
Discuție deschisă în Dreptul muncii - contract de muncă, demisie, salariu şi altele

Pot primi cei 85 % din salar in prenatal si postnatal?

Buna ziua,
Am si eu o nelamurire in legatura cu concediul medical pre si post natal.
Am lucrat la o firma in comert pana la 1.01.2010, dupa care aceasta s-a inchis din cauza crizei. Pentru ca sa imi mearga vechimea patronul a fost de acord sa imi mentina contractul si sa platesc eu darile la stat. Cind s-a inchis firma eram insarcinata in 12 saptamaini, in momentul de fata sunt in saptamana 28 si doresc sa intru in prenatal. Asi dori sa stiu daca pot sa beneficiez de cei 85% din salar pe perioada de pre si postnatal? Cine il plateste? Unde pot sa obtin mai multe informatii despre cum se procedeaza?
Iar concediul pre si postnatal a fost majorat la 168 de zile incepand de anul trecut?
Va multumesc anticipat.
Cel mai recent răspuns: ContSters42179 , utilizator 11:25, 19 Aprilie 2010
Unde pot sa obtin mai multe informatii despre cum se procedeaza?

[ link extern ]

~ final discuție ~

Alte discuții în legătură

Concediu pre/postnatal comandiana comandiana Buna ziua! In prezent sunt insarcinata si sunt in CIC1. Cel de-al doilea copil se va naste inainte de terminarea CIC1. Stiu ca daca intru direct dintr-un ... (vezi toată discuția)
Viitoare mamica miki_mariana miki_mariana Buna ziua.momentan sunt in somaj din decembrie in luna asta mai bine zis saptamana ce vine o sa intru in prenatal,intrebarile sunt asa: 1pe luna lui ... (vezi toată discuția)
Somaj ,angajare,concediu prenatal crysstyle crysstyle Sunt insarcinata in 5 luni ,mai am o luna de somaj dupa care ma voi angaja,adica platesc darile la stat,dupa aceea voi intra in concediu prenatal.As vrea sa ... (vezi toată discuția)