avocatnet.ro explicăm legislația
Caută (ex. salariu minim) 994 soluții astăzi
Forum Discuţii juridice Dreptul familiei sau probleme ... procura pentru copil
Discuție deschisă în Dreptul familiei sau probleme juridice de familie

procura pentru copil

buna ziua,va rog sa ma ajutati daca puteti in problema mea.prietenul meu este plecat in spania,avem o fetita de un an si e nascuta in anglia dar are certificat romanesc,fata e trecuta pe numele meu de familie dar este trecut si tatal pe certificat eu vreau sa plecam in spania la el,dar fata nu are pasaport.ce trebuie sa fac ce acte imi trebuiesc pentru a iesi cu fata din tara
Cel mai recent răspuns: DanDaniel , utilizator 22:55, 19 Aprilie 2010
Ori o treceti pe pasaportul dv. , ori ii faceti pasaport individual.
Pentru ca nu sunteti legitima cu tatal copilului, nu mai aveti nevoie de alte procuri sau documente.
va trebuie procura si pt pasaport si pt a iesi din tara. se duce tatal fetitei ori la consulat ori la notar. daca se duce la notar trebuie tradusa si apostilata
va multumesc
Nu mai exista procedura includerii minorilor in pasaportul parintilor. Trebuie sa li se faca pasaport individual.

~ final discuție ~

Alte discuții în legătură

Iesirea din tara cu copilul bgyna bgyna buna ziua>fetita mea are numele tatalui care este cetatean spaniol,eu nu am fost casatorita cu el,ea este nascuta in spania dar nu are acte are doar ... (vezi toată discuția)
Copil nascut in alta tara....va rog sa ma ajutati ana s ana s am o fetita de 8 luni, nascuta in spania. daca tatal copilului a plecat in alta tara de cateva luni si nu mai vrea sa se intoarca la noi. are numele lui de ... (vezi toată discuția)
Valabilitatea procurii...in cazul acordului tatalui de a parasi(mama)romania cu minorul ana s ana s daca tatal face procura sa pot parasi spania cu minorul pt a merge in romania, cat timp e valabila(s-ar putea sa nu plec in perioada asta). apoi,,,pt a ma ... (vezi toată discuția)