avocatnet.ro explicăm legislația
Caută (ex. salariu minim) 924 soluții astăzi
Forum Discuţii juridice Societăţi comerciale licenta transport
Discuție deschisă în Societăţi comerciale

licenta transport

Buna ziua,
As dori sa stiu daca pot obtine o licenta de transport persoane pentru un traseu pt care mai are o firma licenta.
Multumesc.
Cel mai recent răspuns: Maricica Palancianu , Avocat 13:01, 19 Aprilie 2010
Pentru obţinerea licenţei pentru transportul public de persoane în trafic naţional, operatorul va depune la agenţia teritorială a A.R.R. un dosar care să cuprindă o cerere, lista vehiculelor şi capacitatea acestora, graficul de circulaţie propus, contractul încheiat cu beneficiarul transportului etc. Aceste informatii le gasiti pe site-ul www.arr.ro
Faptul ca o alta societate are licenta pe acelasi traseu nu ar trebui sa constituie o problema atat timp cat intruniti conditiile cerute de arr. Ar fi indicat sa va informati direct la arr.

~ final discuție ~

Alte discuții în legătură

Intreprindere individuala paulay25 paulay25 V-as ruga daca ati putea sa mi spuneti, in cazul in care imi deschid o Intrep.Individuala, as putea sa obtin de la ARR, licenta ptr.transport persoane????(am ... (vezi toată discuția)
Vreau sa-mi deschid o firma de transport marfa. V2000 V2000 Buna ziua vreau sami deschid o firma de transport marfa dar cu o autoutilitara de la 2,8 t la 3,5t prelata sau dubă intre 5 si 10 europaleti in ... (vezi toată discuția)
Obtinere licenta de transport persoane alinaion82 alinaion82 Buna ziua! As dori sa stiu ce tb sa faca o societate pentru a obtine licenta de transport persoane. Precizez faptul ca unul dintre obiectele de activitate ale ... (vezi toată discuția)