avocatnet.ro explicăm legislația
Caută (ex. salariu minim) 654 soluții astăzi
Forum Discuţii juridice Societăţi comerciale obtinere licenta de transport persoane
Discuție deschisă în Societăţi comerciale

obtinere licenta de transport persoane

Buna ziua!
As dori sa stiu ce tb sa faca o societate pentru a obtine licenta de transport persoane. Precizez faptul ca unul dintre obiectele de activitate ale soc este si transportul maritim de pasageri.
Va multumesc anticipat!
Cel mai recent răspuns: MIHAI GRIGORE , Avocat 11:12, 19 August 2009
Pe site-ul Autoritatii Rutiere Romane ( A.R.R) aveti postate documentele necesare obtinerii licentei si clasificarii auto pt.transport persoane .Dar in mare va sunt necesare actele firmei ,actele masinii care trebuie autorizata cu toate verificarile facute la zi ,casco,RCA,carnetul persoanei desemnate si autorizate de ARR sa se ocupe de transport si taxe catre ARR.
[ link extern ] /
Pe acest site gasiti toate informatiile necesare!
SUCCES!
:)

~ final discuție ~

Alte discuții în legătură

Firma taxi gullerosman gullerosman va rog sa mi spuneti ce trebuie sa fac ca sa imi deschid o firma de taxiuri.multumesc (vezi toată discuția)
Infiintare companie transport pentru uber andrey1412 andrey1412 Ce pasi trebuie facuti pentru a infiinta o companie de transport prin care sa gestionezi masini in regim de inchiriere pentru soferii UBER? (vezi toată discuția)
Firma noua de transport intern si international petosticky1979 petosticky1979 Buna seara! am o mica nelamurire... la o firma de transport intern si international nou infiintata, pentru a face licenta de transport e necesar ca in ... (vezi toată discuția)