avocatnet.ro explicăm legislația
Caută (ex. salariu minim) 961 soluții astăzi
Forum Discuţii juridice Probleme juridice în afaceri - ... declaratii nedepuse
Discuție deschisă în Probleme juridice în afaceri - contracte între profesionişti

declaratii nedepuse

Buna ziua,

Va rog sa-ma lamuriti si pe mine in urmatoarea problema:
-in 2007 mi-am infiintat un srl, pe care l-am declarat inactiv inca de la infiintare, iar anul trecut cu faimosul impozit forfetar am fost si am suspendat activitatea.

Spuneti-mi va rog ce declaratii ar trebui sa depun si cam care este amenda ptr ca nu am mai depus de anul trecut din mai.#-o
Cel mai recent răspuns: ContSters69724 , utilizator 09:09, 21 Aprilie 2010
Faptul ca v-ati suspendat nu va scutea de depunerea declaratiilor. Amenda este minim 500 de lei, pentru declaratii, dar daca intrati la director, poate va da un avertisment. Ati depus vreodata un bilant cu cifre? Daca nu, atunci pentru declaratia ce tine loc de bilant, mai platiti inca 100 lei.
In primul rand vreau sa va multumesc pentru raspuns.

Nu am depus niciodata un bilant, in schimb am depus o declaratie pe propria raspundere in care am specificat ca nu desfasor activitate.
Deci mi de amenda nu scap#-o, totusi poate optin un avertsiment. am sa ma duc sa vad.

Declaratiile ce tin de bilant trebuiau depuse pentru fiecare an, de la infiintare pana in prezent. Daca le-ati depus pe acestea, nu mai platiti amenda de 100 lei. Pentru celelalte, mergeti in audienta.
Mult succes!

~ final discuție ~

Alte discuții în legătură

Declaratii fiscale firma fara activitate all3xgod all3xgod Buna ziua. am o firma care inca de la infiintare nu a avut activitate nici macar o zi. Pana recent am depus, pe zero, declaratiile 100, 300, si cea pe propria ... (vezi toată discuția)
Intarziere depunere declaratii firma fara activitate user29 user29 Buna ziua, Am urmatoarea intrebare: pentru o firma infiintata pe 15.06.2009, fara activitate pana la data de 30.06.2009, era necesara depunerea ... (vezi toată discuția)
Declaratie de inactivitate SfetcuArabela SfetcuArabela Buna ziua, Am o firma infiintata din 08.12.2011 fara activitate pana in momentul de fata. Stiu ca nu trebuie sa intocmesc situatii financiare la 31.12.2011 ... (vezi toată discuția)