avocatnet.ro explicăm legislația
Caută (ex. salariu minim) 931 soluții astăzi
Forum Discuţii juridice Societăţi comerciale Infiintare SRL
Discuție deschisă în Societăţi comerciale

Infiintare SRL

As dori sa infiintez un SRL cu profil de comercializare produse alimentare si nealimentare. Stiti cumva de unde ar trebui sa incep si de ce autorizatii am nevoie?
Cel mai recent răspuns: Gabriel Iliescu , Consilier juridic 21:35, 19 Aprilie 2010
Mai intai la Registrul Comertului sa obtineti o rezervare de denumire,dupa care tot acolo trebuie sa depuneti dovada sediului, actul constitutiv, declaratie de onorabilitate si specimen de semnatura(fie la notar, fie in fata unui asistent de la ORC), dovada capitalului social(cu actul constitutiv mergeti la orice banca si depuneti 200 lei) si mai sunt 2 declaratii tip pe care le completati la ORC. Dupa toate astea va iese certificatul de inmatriculare cu care mergeti la finante si va elibereaza CUI-ul si cam atat. Restula autorizatiilor de la mediu daca e cazul de la pompieri, DSV, DSP si altele le faceti ulterior in functie de necesitate.

Mergeti la registrul comertului. Adunati toate actele pe care vi le-a spus dl avocat. Bafta.

~ final discuție ~

Alte discuții în legătură

Buna ziua - infiintare librarie yonut yonut Buna ziua... Am si eu o intrebare....Avem spatiul si mobilierul necasar pentru o librarie (tipografie)....as vrea si eu sa stiu cat costa si ce acte trebuie ... (vezi toată discuția)
Infiintare firma intr-un judet, punct de lucru alt judet gianina stanescu gianina stanescu Buna seara, As dorii sa deschid o firma cu sediul social in judetul DB si un punct de lucru in PH. Spatiu pt punctul de lucru va fi inchiriat. Nelamurimea ... (vezi toată discuția)
Firma prestari servicii cristinasinziana cristinasinziana care sunt pasii necesari deschiderii unei firme de prestari servicii,si ce cheltuieli implica acest lucru?va multumesc (vezi toată discuția)