Ca si agentie de turism organizam evenimente mai mari sau mai mici. La evenimentele mari apelam la servicii ale firmelor specializate de catering integrand serviciul in cadrul unui pachet . Pentru evenimente mai mici sau cu buget foarte mic suntem adesea nevoiti sa asiguram si coffee break-urile sau Snack-urile . In astfel de situatii apelam la diversi furnizori de produse de la care cumparam cu acte in regula produse ( sanwich-uri, produse patiserie - cofetarie ) pe care le punem la dispozitia participantilor in respectivele pauze . Nu producem noi produsele, nu le transportam ci doar le despachetam si le punem pe masa la ora si intr-o prezentare potrivita evenimentului . Pentru cafea / ceai ne-am luat cafetiere si dozatoare apa calda ( deci nu facem noi cafeaua in bucatarie ci o preparam in fata clientului ), apa o cumparam ca tot omul de la alimentara, vesela este doar de unica folosinta . Noi nu servim clientii fiind totul in regim open bar .
Toata acesta activitate nu face parte din activitatile specifice unei agentii de turism deci toate cheltuielile nu pot fi deduse . Se incadreaza aceasta activitate in activitatile specifice firmelor de catering ? Am intra in legalitate daca am adauga in domeniile secundare de activitate ale firmei codul 5621 ? Aveti o alta solutie sau recomandare ?