avocatnet.ro explicăm legislația
Caută (ex. salariu minim) 489 soluții astăzi
Forum Discuţii juridice Funcţionarii publici şi ... Ce reprezinta Regula Dublu Mediu?
Discuție deschisă în Funcţionarii publici şi problemele lor juridice

Ce reprezinta Regula Dublu Mediu?

buna ziua, lucrez intr-o institutie publica si am fost la Trezorerie pentru a face toate demersurile in legatura cu specimenul de semnatura. Acolo mi s-a spus ce trebuie sa fac, iar una dintre e in legatura cu O.U.G. Nr. 37/2008 in legatura cu Regula Dublu Mediu.

am citit si am cautat peste tot insa nu am gasit nicaieri despre aceasta regula... ma poate ajuta cineva in legatura cu aceasta regula?

Alte discuții în legătură

Unicitate semnatura (specimen de semnatura) Georgelius Georgelius Buna dimineata, Presedintele Consiliului de Administratie din cadrul societatii pe care o reprezint, are pentru aceasta societate drept de semnatura in ... (vezi toată discuția)
Oug 100/2008 zet_alina zet_alina Persoanele care au lucrat mai putin de 5 ani in grupa I nu beneficiaza de prevederile OUG 100/2008? Ce act normativ si art. prevede aceasta limitare? (vezi toată discuția)
Obtinere drepturi din grupe de munca i si ii la pensia de urmas aurora9 aurora9 Buna ziua! Legat de faptul ca persoanele care au desfasurat activitati in locuri de munca incadrate in grupele I si II de munca, potrivit legislatiei ... (vezi toată discuția)