Seful meu se afla la vanatoare de abateri. Dupa ce am primito convocare pt o abatere de care nu sunt vinovata si la care treb sa ma prezint maine, astazi am mai primit o alta convocare pt alta abatere, referitor la cum am operat ceva in calculator desi i-am explicat ca eroarea resp a aparut ca urmare a unei probleme aparute in program de care nu sunt raspunzatoare si care oricum nu a avut nici o consecinta neplacuta. Am inteles ca asa are de gand sa procedeze pt orice mica neclaritate care se iveste, ca sa adune cat mai multe abateri si sa aplice legea - asa a spus el. Acum a mai aparut problema si cu fisa postului daca ati citit mesajele de mai sus si ma gandesc ca vrea sa imi trimita si a 3a convocare pt cercetarea disciplinara si in acest sens. Ce pot sa fac? Va rog sa ma ajutati!
din pacate pt dv., decizia angajatorului de a convoca salariatul este unilaterala. si tot unilaterala este si decizia de sanctionare. nu il puteti opri pe sef sa faca chestiile astea. daca va sanctioneaza, nu aveti decat calea justitiei, cu o contestatiei impotriva deciziei de sanctionare.