avocatnet.ro explicăm legislația
Caută (ex. salariu minim) 1084 soluții astăzi
Forum Discuţii juridice Recuperări de creanţe, datorii, ... extras lunar card, cand cu minus cand cu plus
Discuție deschisă în Recuperări de creanţe, datorii, Probleme cu băncile

extras lunar card, cand cu minus cand cu plus

Salutare voua, am o nedumerire am facut greseala ca acum 3 ani sa iau un pc in rate prin Euroline sau efg retail services, desii am intrebat simplu de trei ori pe tipul de la magazin "la suma aprobata de 1800 ron cat dau in plus inapoi in cinci ani?" iar el foarte amabil "mi-a dat procentul de dobanda anuala care era vreo 50% sau ceva de genu" eu logic am gandit ca un idiot si am zis ca le dau inapoi 2700 ron, teapa la o rata de 80.13 ron ori 60 luni = 4807.8 ron, am trecut peste si mi-am spus asta e sant un idiot suport consecintele. Acum insa de vreo 6 luni imi vine extrasul cu sold final cu minus(eu logic gandisem asa :din moment ce aproape tot timpul am dat mai mult decat trebuia adica uneori plateam 100 ron in loc de 80 poate au calculat ei si am in plus mi-am spus ca nu mai platesc pana vine cu plus) luna asta mi-a venit cu plus aproape 600 ron am sunat la relatii clienti iar o domnita reletiv amabila mi-a spus ca au schimbat tipul facturii, deci eu tre sa platesc acum 600 ron ca sa fiu la zi cu rata evident am incasat si penalizari deloc mici. Oare e corect ce fac acesti nenorociti? vreau un sfat, oare iar mi-am luat teapa, cine le da dreptul sa induca in eroare oamenii?
Cel mai recent răspuns: Petre Enache , Avocat 17:30, 19 Aprilie 2010
reclamati la OPC

~ final discuție ~

Alte discuții în legătură

Factura cu minus crys33 crys33 Salutare voua, am o problema: am o rata la efg retail services, de aprox 80 ron, aproape tot timpul am platit 100 ron, de vreo 6 luni mi-a venit facturile cu ... (vezi toată discuția)
Adeverinta de venit completata gresit ContSters358997 ContSters358997 Buna ziua , Am si eu o problema , am fost instiintat cu 2 saptamani in urma sa ma prezint la politie , toata treaba e urmatoarea : In 2007 ... (vezi toată discuția)
Card euroline sabou sabou Buna ziua, va rog sa-mi spuneti daca a mai intalnit cineva urmatoarea situatie si daca da cum s-a rezolvat: am cumparat de la Altex prin card euroline ... (vezi toată discuția)