avocatnet.ro explicăm legislația
Caută (ex. salariu minim) 1152 soluții astăzi
Forum Discuţii juridice Recuperări de creanţe, datorii, ... factura cu minus
Discuție deschisă în Recuperări de creanţe, datorii, Probleme cu băncile

factura cu minus

Salutare voua, am o problema: am o rata la efg retail services, de aprox 80 ron, aproape tot timpul am platit 100 ron, de vreo 6 luni mi-a venit facturile cu minus eu am crezut ca au facut ei un calcul si am in plus depuneri si mi-am spus ca tre sa platesc cand vine cu plus, totul bine si frumos pana luna asta cand a venit factura cu plus 600 ron, am sunat la ei si mi-au spus simplu "am schimbat tipul facturii" am ramas perplex normal ca m-am aprins si i-am intrebat ce mama d... a-ti fi cumva ministru de finante de schimbati legea pe bunul plac?
Au acest drept sa induca in eroare clientii? M-a mai trezesc si in lista de rau platnici si nu mai pot face nimic cu credite mai ales ca am o firma si am nevoie de credite. Asta plus ca normal m-au incasat la penalizari de vai de muschi mei.X-(
Cel mai recent răspuns: ContSters79003 , utilizator 20:26, 26 Aprilie 2010
ce inseamna totusi , " am schimbat tipul facturii" ?
pana la urma de unde rezulta suma de 600 lei?

~ final discuție ~

Alte discuții în legătură

Extras lunar card, cand cu minus cand cu plus crys33 crys33 Salutare voua, am o nedumerire am facut greseala ca acum 3 ani sa iau un pc in rate prin Euroline sau efg retail services, desii am intrebat simplu de trei ori ... (vezi toată discuția)
Adeverinta de venit completata gresit ContSters358997 ContSters358997 Buna ziua , Am si eu o problema , am fost instiintat cu 2 saptamani in urma sa ma prezint la politie , toata treaba e urmatoarea : In 2007 ... (vezi toată discuția)
Mari probleme cu o societate de acordare credit consum-nebancara musati musati Buna seara, Am si eu o problema cu \"minunatii\" EFG RETAIL SERVICES IFN. In anul 2007 am achizitionat un laptop de la \"Depozitul de Calculatoare\" in ... (vezi toată discuția)