avocatnet.ro explicăm legislația
Caută (ex. salariu minim) 988 soluții astăzi

Marți, 4 martie, are loc evenimentul: Politica privind prevenirea hărțuirii la locul de muncă - De la concept la implementare practică. Participă →

Forum Discuţii juridice Dreptul muncii - contract de ... Demisie
Discuție deschisă în Dreptul muncii - contract de muncă, demisie, salariu şi altele

Demisie

Este corect sa nu ma duc la serviciu in perioada de preaviz pentru ca nu vrea angajatorul?

Multumesc
Cel mai recent răspuns: Cornel Vasile , Consilier juridic 19:43, 19 Aprilie 2010
Angajatorul poate schimba demisia mea ( aceasta a fost inregistrata si cu numar de intrare dat) si sa-mi inchida cartea de munca conform art. 55 lit b?
Nu.decat daca dvs. sunteti de acord.Asa nici nu mai trebuie sa efectuati preavizul
Da, dar in acest sens trebuie sa va propuna el acest lucru ....

~ final discuție ~

Alte discuții în legătură

Efectuare preaviz minim obligatoriu gabi.b gabi.b Care este perioada minima de preaviz la care poate fi obligat un salariat incadrat ca muncitor si care si-a depus demisia in baza art. 55 lit. b (acordul ... (vezi toată discuția)
Revenire asupra deciziei de a demisiona loredanastiuca loredanastiuca Doresc sa stiu daca se poate reveni dpdv legal asupra deciziei de demisie! Acest lucru este posibil numai cu acordul angajatorului, sau si fara acordul lui din ... (vezi toată discuția)
Incetarea contractului de munca Raluk_ Raluk_ cum pot sa plec de la o firma daca in data de 25.10 mi-am depus demisia si nu mi-a fost aprobata iar in data de 02.11 am trimis o alta demisie prin posta cu ... (vezi toată discuția)