avocatnet.ro explicăm legislația
Caută (ex. salariu minim) 413 soluții astăzi
Forum Discuţii juridice Dreptul muncii - contract de ... Contract de munca
Discuție deschisă în Dreptul muncii - contract de muncă, demisie, salariu şi altele

Contract de munca

Buna seara,
Mi-am depus demisia la actualul loc de munca incepand cu 12.04.2010 si conform legislatiei trebuie sa stau in preaviz 15 zile calendaristice pana la data de 26.01.2010 (asa cum am specificat in demisie), intrebarea este care este ultima zi lucratoare la actualul loc de munca deoarece inspectorul de resurse umane de la firma mi-a spus ca incepand cu 26.01.2010 pot sa ma prezint la noul loc de munca.
Va multumesc!
Cel mai recent răspuns: ContSters42179 , utilizator 11:07, 20 Aprilie 2010
ultima zi lucratoare este 26.04.2010.
Multumesc!
Incetarea se va face cu dat de 27, prima zi in care nu mai sunteti salariata lor.
Contractul individual de muncă încetează la data expirării termenului de preaviz .. asadar, in pseta, este vorba de data de 26.04.2010.
Deci pot sa ma prezint la noul loc de munca pe 26.04.2010.

Alte discuții în legătură

Incetarea cim cu art. 55, lit.b) din codul muncii anamariagroza anamariagroza 1.daca un contract de munca inceteaza in baza art.55 lit b (initiativa vine din partea salariatului) mai este nevoie de preaviz? (vezi toată discuția)
Nu mai doresc prelungire contract perioada determinata, incheiere 20.05. nickshor nickshor Presupun ca se termina contractul si gata,nu mai trebuie preaviz sau altceva fiindca eu nu semnez inceperea unui nou contract incepand pe data de 20.05 cu ... (vezi toată discuția)
Lichidare si carte de munca! vali85 vali85 buna ziua.am lucrat 3 saptamani la o firma iar in momentul de fata am depus o cerere de demisie pe care am justificat-o printr-o noua oferta de munca.la firma ... (vezi toată discuția)