avocatnet.ro explicăm legislația
Caută (ex. salariu minim) 295 soluții astăzi
Forum Discuţii juridice Dreptul familiei sau probleme ... desfierile
Discuție deschisă în Dreptul familiei sau probleme juridice de familie

desfierile

as vrea si eu sa stiu ce acte sunt necesare pentru o desfiere, avand in vedere ca am fost adoptata de la 8 luni, si inca sunt minora?
Cel mai recent răspuns: Musett , utilizator 13:01, 21 Aprilie 2010
Nu e chiar atat de simplu. Ce anume va face sa doriti desfierea? Cu cine locuiti in prezent?
cu parintii adoptivi... daca plec de acasa este penal, asa ca incerc sa rezolv problema legal
atat timp cat nu ma simt bine in casa lor, si nu imi doresc altceva decat sa plec, nu cred ca mai pot astepta pana implinesc 18 ani
Buna ,
Adoptia se poate desface numai prin hotarâre judecatoreasca, la
actiunea introdusa de copilul care a împlinit 10 ani sau de Comisia pentru Protectia
Copilului si numai daca este în interesul superior al adoptatului. Ori acest interes al copilului este de probat ... ai probe care sa justifice acets demers , sau este ceva conjunctural ?
La fel cum parintii care adopta nu pot renunta la adoptie pentru ca nu se mai inteleg cu copilul, asa si copiii adoptati nu pot desface adoptia doar pentru ca nu sunt lasati sa stea cu iubitul/iubita.

Alte discuții în legătură

Vreau sa plec de acasa! ContSters295418 ContSters295418 Buna!Am 17 ani si vreau sa plec de acasa.Nu ma mai inteleg deloc cu parintii si vreau sa plec la iubitul meu care este major.Nu as vrea sa pateasca nimic el ... (vezi toată discuția)
Ce faceti atunci cand nu aveti ce face ? Vlad_30 Vlad_30 Asadar, ce faceti atunci cand nu aveti ce face ?:hm: (vezi toată discuția)
Mama ma maltrateaza zayrus25 zayrus25 Buna am o problema, am 15 ani si locuiesc in oradea problema este cu parinti mei adica cu mama fiindca trebuie sa mentionez ca tatal meu nu mai locuieste cu ... (vezi toată discuția)