Eliberarea certificatului de naştere, la cerere, în caz de pierdere, distrugere sau deteriorare
Descriere: Obţinerea certificatului de naştere solicitat
Beneficiari: Titularul actului solicitat
Cadru Legal: Legea nr. 119/1996
Conditii acordare: la cerere
Documente necesare: Cerere tip si Act de identitate.
..........................................................................................................................................
Verificat identitatea solicitantului
OFIER DE STARE CIVIL,
L.S.
Nr. __________ din ________________
DOMNULE PRIMAR,
Subsemnatul(a) __________________________________________________________________,
fiul (fiica) lui _______________________________ i _______________________________, nscut() la
data de ________________, în localitatea ________________________, judeul/sectorul _______________,
domiciliat() în localitatea _________________________, strada __________________________________,
nr. _________, bl. _________, sc. ________, et. ______, ap. _______, judeul/sectorul ________________,
posesor / posesoare al / a crii / buletinului de identitate seria _________, nr. _________________,
eliberat() de _____________________________________________, la data de ________________, v rog
s binevoii a-mi elibera certificatul de _______________________________________________________,
în care sens fac urmtoarele precizri:
– m-am (s-a) nscut la data de ___________________, în localitatea __________________________,
judeul ________________________;
– m-am cstorit cu __________________________________________ la data de ___________________,
în localitatea __________________________, judeul ________________________;
– numitul _____________________________________ a decedat la data de ___________________, în
localitatea __________________________, judeul ________________________;
Vechiul (vechile) certificat(e) mi-a (mi-au) fost furat(e) / distrus(e) / pierdut(e) în urmtoarele
împrejurri ______________________________________________________________________________
_______________________________________________________________________________________
_______________________________________________________________________________________
Data ___________________ Semntura,
Eliberat certificatul de:
NATERE seria ___________ nr. __________________
CSTORIE seria ___________ nr. __________________
DECES seria ___________ nr. __________________
Data _________________
Ofier de stare civil,