avocatnet.ro explicăm legislația
Caută (ex. salariu minim) 581 soluții astăzi
Forum Discuţii juridice Drept civil - moşteniri, drept de ... Modificari apartament
Discuție deschisă în Drept civil - moşteniri, drept de proprietate şi altele

Modificari apartament

Buna seara!
Am cumparat un apartament prin prog Prima Casa si as dori sa pun in camara de langa bucatarie aragazul si chiuveta. In camara am aerisire printr-un gemulet. In acest fel,bucataria,va deveni camera normala. Apoi as dori sa sparg peretele de la bucatarie ce da in hol, ca sa am mai mult loc, peretele fiind din bca. Pentru modificarile de mai sus am nevoie de aprobari? Si daca da, de unde?
Va multumesc mult.
Cel mai recent răspuns: Costina23 , utilizator 13:02, 20 Aprilie 2010
Aveti nevoie de autorizatie de construire. Adresati-va serviciului de urbanism al Primariei.
da, aveti nevoie de acordul locatarilor care va invecineaza (sus, jos, stanga, dreapta), apoi acordul asociatiei de proprietari si bine inteles, autorizatie de constructie de la primarie.
stiti cumva cat e amenda daca e bca si nu ceri autorizatie?
sau ce e mai costisitor, amenda sau autorizatia?
Amenda este intre 1.000 si 10.000 lei.
Va multumesc mult pentru raspunsuri. Am inteles unde trebuie sa ma adresez pt daramarea peretelui de bca, dar unde ma adresez pentru a duce in camara localizata exact langa bucatarie (de fapt se intra din bucatarie in camara) aragazul si chiuveta?

Numai bine, tuturor!

Alte discuții în legătură

Invitatie din partea politiei locale - renovare apartament bloc Caramitru Caramitru \"Deoarece am fost sesizati asupra faptului ca ati executat lucrari de constructii in apartamentul , stituat la etajul, al blocului din ... va solicitam sa va ... (vezi toată discuția)
Daune provocate de vecinul de deasupra katmay katmay Buna ziua tuturor In apartamentul de deasupra mea s-au facut in luna iulie-august lucrari de modernizare. Problema este ca proprietarul a apelat la o echipa ... (vezi toată discuția)
Buna seara. vreau sa daram si eu partea din fata a debaralei ... Dulciurika Dulciurika Buna seara. Vreau sa daram si eu partea din fata a debaralei pentru a o inlocui cu o usa de sus pana jos(acum e perete si usa in mijloc). La partea de sus nu ... (vezi toată discuția)