avocatnet.ro explicăm legislația
Caută (ex. salariu minim) 694 soluții astăzi
Forum Discuţii diverse Răspunsuri în comunitate In ce conditii pot da in judecata un "stat"!
Discuție deschisă în Răspunsuri în comunitate

In ce conditii pot da in judecata un "stat"!

As dorii sa stiu in ce conditii as putea deschide un proces impotriva unui stat(avind in vedere ca sau comis erori enorme in sistemele in cauza,altul decat cel romanesc)!?
Cum pot obtine sau gasii suportul necesar pentru un proces de asa natura!?
Nu caut idei sau comentarii despre amploarea "pachetului"!?
Ultima modificare: Marți, 20 Aprilie 2010
tucangabriel, utilizator
Cel mai recent răspuns: Radu Gabrian , Mediator 03:02, 20 Aprilie 2010
Pentru a primi lamuriri cu privire la problema dvs,trebuie sa detaliati cat mai exact cele petrecute si sa faceti referire la ce fel de "sisteme" va referiti.
Enuntul dvs.,astfel cum l-ati formulat este ininteligibil.

~ final discuție ~

Alte discuții în legătură

Art.52 alin.2 legea nr.7/1996 ContSters236831 ContSters236831 buna seara va rog ma puteti ajuta cu lamuriri referitoare la aceasta lege? la ce se refera mai exact? s-a primit o citatie cu referire la aceasta lege, ... (vezi toată discuția)
Am facut o plingere la cedo pe temeiul art.6 din conventie - ... florin1960 florin1960 Am facut o plingere la CEDO pe temeiul art.6 din conventie - lipsa accesului la un proces echitabil.Cerere a fost declarata inadmisibila in procedura ... (vezi toată discuția)
Proces fond funciar tergiversat - rog sfat! alinda2 alinda2 Buna ziua! Voi incerca sa fiu cat mai concisa, povestea este extrem de lunga, de veche si de complicata. Concret, am solicitat in anul 2005 retrocedarea unor ... (vezi toată discuția)