avocatnet.ro explicăm legislația
Caută (ex. salariu minim) 682 soluții astăzi
Forum Discuţii juridice Drept civil - moşteniri, drept de ... se poate sa primesti propire pe salar cand de fapt ...
Discuție deschisă în Drept civil - moşteniri, drept de proprietate şi altele

se poate sa primesti propire pe salar cand de fapt sant in somaj?

sant in somaj si am primit propire se salar la firma unde am lucrat ,intrebarea mea este:daca ma angajez cu program de 2 ore sau 4 mai i-mi poate pune propire pe salar?
Cel mai recent răspuns: Ec.Angelica-Ana Pop , Contabil 11:23, 21 Aprilie 2010
ralady a scris:

sant in somaj si am primit propire se salar la firma unde am lucrat ,intrebarea mea este:daca ma angajez cu program de 2 ore sau 4 mai i-mi poate pune propire pe salar?

Sa inteleg ca vi s-a retinut din somaj acea poprire sau doar ati primit instiintarea de poprire?
Ultima modificare: Marți, 20 Aprilie 2010
Ec.Angelica-Ana Pop , Contabil
angimm a scris:sant in somaj si am primit propire se salar la firma unde am lucrat ,intrebarea mea este:daca ma angajez cu program de 2 ore sau 4 mai i-mi poate pune propire pe salar?

Sa inteleg ca vi s-a retinut din somaj acea poprire sau doar ati primit instiintarea de poprire?
doar am primit.
ralady a scris:

angimm a scris:sant in somaj si am primit propire se salar la firma unde am lucrat ,intrebarea mea este:daca ma angajez cu program de 2 ore sau 4 mai i-mi poate pune propire pe salar?

.
Nu se poate retine poprire pe indemnizatia de somaj decat in cazul pensiei alimentare.Daca ati primit Hotarare judecatoreasca ,adresati-va unui avocat.
nu pe somaj am primit,pe salar da eu nu mai lucrez la firma nu trebuia sa se intereseze prima data .multumesc

Alte discuții în legătură

Se poate pune poprire pe salariu? dar pe indemnizatia de somaj? ContSters137106 ContSters137106 sant in somaj si am primit o propire pe salar ,pt un contract de card( fara contract)intrebarea mea este:daca ma angajez cu 2 sau 4 ore mai poate sa-mi puna ... (vezi toată discuția)
Executare silita angajat lilyanne lilyanne Am primit la firma o instiintare pentru un angajat cu o hotarare judecatoareasca emisa pe numele unui angajat de la un IFN pentru suma de 2200 lei. Imi ... (vezi toată discuția)
Poprire salariu c_andreea c_andreea Buna ziua, Spuneti-mi va rog daca in urma unei hotariri judecatoresti de executare silita se trece si la poprirea salariului chiar daca nu este pe card, si ... (vezi toată discuția)