avocatnet.ro explicăm legislația
Caută (ex. salariu minim) 490 soluții astăzi
Forum Discuţii juridice Recuperări de creanţe, datorii, ... Se poate pune poprire pe salariu? Dar pe indemnizatia ...
Discuție deschisă în Recuperări de creanţe, datorii, Probleme cu băncile

Se poate pune poprire pe salariu? Dar pe indemnizatia de somaj?

sant in somaj si am primit o propire pe salar ,pt un contract de card( fara contract)intrebarea mea este:daca ma angajez cu 2 sau 4 ore mai poate sa-mi puna propire pe salar? multumesc
Cel mai recent răspuns: new_2009 , utilizator 11:57, 20 Aprilie 2010
Da. Bancile au modul lor de a afla cand si unde veti fi angajat. Oricum, investigatiile sunt de durata. Insa suma datorata de dv va trebui achitata.
pe somaj nu se poate pune poprire, insa pe un salariu cat de mic se poate (nu conteaza cate ore/zi lucrati)

~ final discuție ~

Alte discuții în legătură

Se poate sa primesti propire pe salar cand de fapt sant in somaj? ContSters137106 ContSters137106 sant in somaj si am primit propire se salar la firma unde am lucrat ,intrebarea mea este:daca ma angajez cu program de 2 ore sau 4 mai i-mi poate pune propire ... (vezi toată discuția)
Blocare card credit?! ko_ny ko_ny Fiind bugetara , am pierdut in ultimul an mai mult de 40% din salariu(ore suplimentare, sporuri,salariu de merit), asa ca m-am trezit in situatia de a nu-mi ... (vezi toată discuția)
Credite madavas madavas Buna ziua, Va rog sa ma ajutati cu ceva raspunsuri la problema asta. In timpul casatoriei am contractat 2 credite unde sunt coplatitor.Tot in timpul ... (vezi toată discuția)