PENTRU ACCESAREA FONDURI NERAMBURSABILE INAINTE DE SEMNAREA CONTRACTULUI PENTRU A OBTINE ACESTE FONDURI, CAT TIMP DOSARUL ESTE IN LUCRU , SE POATE MODIFICA STRUCTURA ACTIONARIATULUI SOCIETATII COMERCIALE CARE ACCESEAZA ACESTE FONDURI??
Da, dar orice modificare trebuie notificata si celor ce acorda fondurile europene, iar modificarea sa nu faca statutul societatii incompatibil cu acordarea de granturi nerambursabile.
Este obligatoriu ca beneficiarul sa fie organizat potrivit legii nr. 31/1990 privind societatile comerciale, ori potrivit OUG nr. 44/2008 privind desfasurarea activitatilor economice de catre PFA, intreprinderile individuale si familiale.
In afara de aceste forme de organizare mai pot fii alte categorii de beneficiari intre care nu va inscrieti (publici,ONG,etc)
Suma de care aveti nevoie insa e cam mica
Majoritatea masurilor au un prag de 5000 e, si nu stiu daca merita efortul o suma asa mica.
In plus va trebui sa asigurati cofinantarea proiectului.
Ong-sponsorizare
Ovidiu-O
In statut nu apare niciunde ca la randul nostru ca ONG putem sponsoriza. Va intreb- poate de ex. un ONG sa sponsorizeze o suma de bani, pe baza unui contract, ... (vezi toată discuția)
Fonduri pentru srl-d
elkecri
buna ziua,
Am un srl-d infiintat in octomrie anul acesta.Vreau la anul sa accesez fondul start.Problema este ca eu voi lua marfa pe care nu reusesc sa o si ... (vezi toată discuția)