avocatnet.ro explicăm legislația
Caută (ex. salariu minim) 1011 soluții astăzi
Forum Discuţii juridice Fonduri europene, finanţări ... FONURI NERAMBURSABILE
Discuție deschisă în Fonduri europene, finanţări nerambursabile, grant-uri

FONURI NERAMBURSABILE

PENTRU ACCESAREA FONDURI NERAMBURSABILE INAINTE DE SEMNAREA CONTRACTULUI PENTRU A OBTINE ACESTE FONDURI, CAT TIMP DOSARUL ESTE IN LUCRU , SE POATE MODIFICA STRUCTURA ACTIONARIATULUI SOCIETATII COMERCIALE CARE ACCESEAZA ACESTE FONDURI??
Cel mai recent răspuns: cipri_h , utilizator 20:30, 27 Aprilie 2010
Da, dar orice modificare trebuie notificata si celor ce acorda fondurile europene, iar modificarea sa nu faca statutul societatii incompatibil cu acordarea de granturi nerambursabile.
daca am o idee dar nu am firma pot depune cerere

? sau trebuie sa caut un partener cu firma ? suma minima ar fi 2000 e si am 200 e partea cu care vin eu , am inteles obligatorie ?
Este obligatoriu ca beneficiarul sa fie organizat potrivit legii nr. 31/1990 privind societatile comerciale, ori potrivit OUG nr. 44/2008 privind desfasurarea activitatilor economice de catre PFA, intreprinderile individuale si familiale.
In afara de aceste forme de organizare mai pot fii alte categorii de beneficiari intre care nu va inscrieti (publici,ONG,etc)
Suma de care aveti nevoie insa e cam mica
Majoritatea masurilor au un prag de 5000 e, si nu stiu daca merita efortul o suma asa mica.
In plus va trebui sa asigurati cofinantarea proiectului.
Ultima modificare: Marți, 27 Aprilie 2010
cipri_h, utilizator

~ final discuție ~

Alte discuții în legătură

Cum obtin fonduri pentru investitii? nefis nefis buna ziua. va rog o lamurire.in ce mod o idee de afacere poate fi pusa in practica cu ajutorul unui fond de investiti?sau mai explicit,exista si alte moduri ... (vezi toată discuția)
Ong-sponsorizare Ovidiu-O Ovidiu-O In statut nu apare niciunde ca la randul nostru ca ONG putem sponsoriza. Va intreb- poate de ex. un ONG sa sponsorizeze o suma de bani, pe baza unui contract, ... (vezi toată discuția)
Fonduri pentru srl-d elkecri elkecri buna ziua, Am un srl-d infiintat in octomrie anul acesta.Vreau la anul sa accesez fondul start.Problema este ca eu voi lua marfa pe care nu reusesc sa o si ... (vezi toată discuția)