avocatnet.ro explicăm legislația
Caută (ex. salariu minim) 1006 soluții astăzi
Forum Discuţii juridice PFA, II, AF - Persoana fizica ... comercializare produse - certificat de producator
Discuție deschisă în PFA, II, AF - Persoana fizica autorizată, Întreprindere individuală, Asociaţie familială

comercializare produse - certificat de producator

Buna ziua,

Am un PFA, pot comercializa produse si pe baza certificatului de producator
Cel mai recent răspuns: Adrian Marin , Consilier juridic 15:09, 20 Aprilie 2010
Ce activitate are autorizata?
comert cu amanuntul
Vreau sa precizez ca mi s-a eliberat certificat de producator de la primarie .

Va multumesc.
Da, puteti sa comercializati si produse pe baza certificatului de producator.Nu conteaza provenienta, atata timp cat o puteti dovedi si este legala.
BUna ziua !
Nu are nicio relevanta faptul ca aveti sau nu un PFA , in ceea ce priveste comercializarea de produse agricole conform certificatului de producator eliberat de primarie . Conditia este sa fie vizat acel certificat de producator si sa comercializati numai acele produse inscrise pe acesta .

~ final discuție ~

Alte discuții în legătură

Pfa producator agricol + legea 145/2014 Cosmin_S Cosmin_S Buna ziua, Va rog, in masura in care este posibil, sa-mi oferiti cateva pareri privind urmatoarea speta. Sunt producator agricol de aproximativ 20 ani, ... (vezi toată discuția)
Casa de marcat eco21 eco21 o intreprindere individuala care are ca obiect de activitate - cultivarea legumelor- si este la norma de venit, se incadreaza la exceptiile privind utilizarea ... (vezi toată discuția)
Intreprindere familiala x_vio_fr x_vio_fr Buna ziua, As vrea sa va consult in legatura cu urmatoarea situatie : Sunt proprietara unei suprafete agricole in mediul rural ,dar am domiciliul in oras , ... (vezi toată discuția)