avocatnet.ro explicăm legislația
Caută (ex. salariu minim) 356 soluții astăzi
Forum Discuţii juridice Drept civil - moşteniri, drept de ... succesiune
Discuție deschisă în Drept civil - moşteniri, drept de proprietate şi altele

succesiune

Parintii au decedat ,mai am 2 surori.Acum vrem sa facem succesiunea.sora cea mica sta cu mine pe curte,iar ea si-a luat partea din casa parinteasca,iar terenul ce este in folosinta comuna a trecuto pe numele ei spunand ca eu nu mai am nici un drept sa intru pe acel teren si sa imi fac intrare de pe strada.In extasul de carte funciara srie asa AP 2 CAMERE,BUCATARIE CAMARA,astea exista dar restul CORIDOR,SOPRON ,IMPREJMUIRE ,NU EXISTA fiind demolate de sora mea.CE pot sa fac sa am si eu partea de teren pe care sa o folosesc .Daca sunt 2 proprietari terenul din jurul casai es imparte la locatari?terenul nu este :((cumparat. Parintii mei plateau chirie pe acel teren:((
Cel mai recent răspuns: ContSters141632 , utilizator 15:51, 20 Aprilie 2010
Simplu faceti succesiunea, apoi partajarea averii.
multumesc mult

~ final discuție ~

Alte discuții în legătură

Mostenire Danetalu Danetalu Buna ziua, Nu stiu daca am ales bine categoría privind situatia noastra . Suntem 2 frati care am mostenit dupa moartea ultimului parinte un spatiu comercial ... (vezi toată discuția)
Buna ziua! am si eu o intrebare. am primit donatie cu intretinere ... Florinel 123 Florinel 123 Buna ziua! Am si eu o intrebare. Am primit donatie cu intretinere din partea parintilor....doua anexe( un sopron si o bucatarie de vara) si teren in schimbul ... (vezi toată discuția)
Succesiune - drept de superficie - delimitare suprafețe catalinapaciurea catalinapaciurea Bunic decedat in 1993, In 1995 bunica lasa, prin ctr de vanz-cump, parintilor mei, teren dobandit ca zester de la parinti. Pe teren exista cateva constructii ... (vezi toată discuția)