avocatnet.ro explicăm legislația
Caută (ex. salariu minim) 876 soluții astăzi
Forum Discuţii juridice Drept civil - moşteniri, drept de ... contract de vanzare\cumparare auto.
Discuție deschisă în Drept civil - moşteniri, drept de proprietate şi altele

contract de vanzarecumparare auto.

Buna,vreau sa imi iau o masina zilele astea sh si nu prea stiu unde se face un contract de vanzarecumparare.Uni zic ca la un notar,alti ca exista in Pipera un sediu special,dar sincer nu stiu care este mai sigur si mai rapid.Va rog sa imi dati si mie un sfat s-au sa ma indrumati undeva..va multumesc..:(
Cel mai recent răspuns: ContSters98240 , utilizator 13:40, 20 Aprilie 2010
Da, exista in Pipera un sediu vis-a-vis de Politie. Nu e nevoie sa intrebati acolo nimic ca va abordeaza agentii care se ocupa de acte auto. Acolo puteti sa faceti contractul de vanzare cumparare si veti fi indrumat si cu privire la ceea ce aveti de facut in continuare (circa financiara, RAR, etc.)
Ultima modificare: Marți, 20 Aprilie 2010
ContSters98240, utilizator

~ final discuție ~

Alte discuții în legătură

Cum radiez o masina? aprilie1 aprilie1 Am o Dacie Break,de 2 ani sta pe butuci si vreau s-o radiez,fara a-mi cumpara alt autoturism.Am urmatoarele intrebari: 1-Remat-ul o poate lua din fata ... (vezi toată discuția)
Achizitionare masina raluca2005 raluca2005 Eu si prietenul meu dorim sa ne cumparam o masina. Ideea este ca eu nu as vrea sa ma ocup de toate treburile "casnice", inmatriculare, administratie financiara ... (vezi toată discuția)
Pierdut talon auto pe numele tatului meu decedat, ce fac? fadidraghici fadidraghici Buna ziua, Am pierdut taloanele de la doua masini care erau pe numele tatalui meu decedat. Am facut partaj-ul la notar si o masina a fost trecuta pe ... (vezi toată discuția)