Am o Dacie Break,de 2 ani sta pe butuci si vreau s-o radiez,fara a-mi cumpara alt autoturism.Am urmatoarele intrebari:
1-Remat-ul o poate lua din fata blocului tinand cont ca masina nu mai e"apta"'de asemenea efort ? Existavreun centru care sa o ia gratis,adica sa nu platesc eu drumul pana la centru de fier vechi,daca eu renunt la voucherele acelea?
2-Dupa ce iau actele de la Remat ma duc prima data la Udriste sau la Circa financiara?
3-Am citit ca-mi trebuie..nota de acceptare a producatorului validat...ce este si de unde iau asa ceva in Bucuresti?
4-IMi mai trebuiesc si alte acte in afara de certificatul de la Remat+cartea masinii+talon+placute inmatriculare+actele mele de proprietar?
5 -Trebuie sa mai fac ITP-UL,RAR-UL sau asigurarea la zi? am doar impozitul platit si atat.
M-ar interesa punctul 2,deoarece unul mi-a spus ca merg la Udriste prima data,altul ca la financiar,altul ca ar fi mai bine la Pipera....
6-Stie cineva vreun centru de rable/remat prin zona Ozana,Catelu,Glina? Eu nu am gasit pe site-ul A.F.M.si am inteles ca trebuie neaparat un centru autorizat.
1-Dati anunt pe site de interesul dvs de scapat de masina ,acordat vaucher in contul transportului pana la remat
2-Radiati auto la politie se elibereaza certificat ,pe care il depuneti la autoritatea fiscala