avocatnet.ro explicăm legislația
Caută (ex. salariu minim) 1134 soluții astăzi
Forum Discuţii juridice Codul rutier, contravenţii şi ... Cum radiez o masina?
Discuție deschisă în Codul rutier, contravenţii şi probleme conexe

Cum radiez o masina?

Am o Dacie Break,de 2 ani sta pe butuci si vreau s-o radiez,fara a-mi cumpara alt autoturism.Am urmatoarele intrebari:
1-Remat-ul o poate lua din fata blocului tinand cont ca masina nu mai e"apta"'de asemenea efort ? Existavreun centru care sa o ia gratis,adica sa nu platesc eu drumul pana la centru de fier vechi,daca eu renunt la voucherele acelea?
2-Dupa ce iau actele de la Remat ma duc prima data la Udriste sau la Circa financiara?
3-Am citit ca-mi trebuie..nota de acceptare a producatorului validat...ce este si de unde iau asa ceva in Bucuresti?
4-IMi mai trebuiesc si alte acte in afara de certificatul de la Remat+cartea masinii+talon+placute inmatriculare+actele mele de proprietar?
5 -Trebuie sa mai fac ITP-UL,RAR-UL sau asigurarea la zi? am doar impozitul platit si atat.
M-ar interesa punctul 2,deoarece unul mi-a spus ca merg la Udriste prima data,altul ca la financiar,altul ca ar fi mai bine la Pipera....
6-Stie cineva vreun centru de rable/remat prin zona Ozana,Catelu,Glina? Eu nu am gasit pe site-ul A.F.M.si am inteles ca trebuie neaparat un centru autorizat.
Cel mai recent răspuns: ynocentta , utilizator 21:55, 19 Noiembrie 2010
[ link extern ]
puteti ceda voucherul contra transportului +o suma de bani in partea de jos a sitelui , sunt ceva oferte de vanzare cumparare

apoi mergeti si o radiati de la politie [ link extern ]

abia apoi la financiar [ link extern ]
1-Dati anunt pe site de interesul dvs de scapat de masina ,acordat vaucher in contul transportului pana la remat
2-Radiati auto la politie se elibereaza certificat ,pe care il depuneti la autoritatea fiscala

~ final discuție ~

Alte discuții în legătură

Obtinerea unui vaucher rabla complet GEO GEO GEO GEO GEO GEO buna ziua va rog mult ,o expunere scurta si clara la urmatoarea intrebare: care este ordinea etapelor ce trebuie urmate pentru a obtine un vaucher rabla ... (vezi toată discuția)
Program rabla Touran12 Touran12 Am o mașină avariata și radiata (caroserie îndoită la jumătate dauna totala) pot obține voucher? (vezi toată discuția)
Programul rabla 2016 Hamarsold1234 Hamarsold1234 Stie cineva ce acte sunt necesare pentru rabla 2016? Eu am doua masini, mi le-au distrus la Remat, pot obtine 13000 de lei pe amandoua? Pot obtine 2 vouchere a ... (vezi toată discuția)