avocatnet.ro explicăm legislația
Caută (ex. salariu minim) 1064 soluții astăzi
Forum Discuţii diverse Răspunsuri în comunitate Program rabla
Discuție deschisă în Răspunsuri în comunitate

Program rabla

Am o mașină avariata și radiata (caroserie îndoită la jumătate dauna totala) pot obține voucher?
Cel mai recent răspuns: Cornel Vasile , Consilier juridic 19:33, 27 Octombrie 2018
Puteti lua legatura cu un dealer local in conditiile in care doriti sa folosit vaucherul pentru cumpararea unei masini noi.
Programul Rabla 2018. Regulile programului Rabla de anul acesta
[ link extern ]

~ final discuție ~

Alte discuții în legătură

Obtinerea unui vaucher rabla complet GEO GEO GEO GEO GEO GEO buna ziua va rog mult ,o expunere scurta si clara la urmatoarea intrebare: care este ordinea etapelor ce trebuie urmate pentru a obtine un vaucher rabla ... (vezi toată discuția)
Un autovehicul neinscris pe numele meu poate fi dat la rabla George-Mihai George-Mihai Buna ziua, Inainte de a ma face de ras ca nu ma pricep, precizez ca am rasfoit \"enternetele\" pe toate partile vreo 5 zile si n-am gasit raspuns. Detin ... (vezi toată discuția)
Rabla 2018 Phantomell Phantomell Salut, am si eu o intrebare... Se poate instraina voucherul? As dori sa achizitionez o masina prin programul rabla 2018,dar nu am o masina veche, as vrea sa ... (vezi toată discuția)