Stie cineva ce acte sunt necesare pentru rabla 2016? Eu am doua masini, mi le-au distrus la Remat, pot obtine 13000 de lei pe amandoua? Pot obtine 2 vouchere a cate 6500 de lei fiecare si sa cumpar 2 masini noi? Sau cu unul din vouchere nu pot cumpara o masina noua prin programul rabla 2016? Si atunci ce sa fac: sa vand un voucher de 6500 de lei altei persoane care vrea sa-si cumpere o masina noua, si sa-mi dea acea persoana 6500 de lei pe el?
Avand in vedere ca banii adunati in fondul pentru mediu probabil vor avea in 2016 o alta destinatie decat actiuni pro mediu (an electoral - cheltuiala mare), este posibil ca acest program sa nu mai existe in 2016. Oricum nu puteti obtine vouchere pentru masini pe care deja le-ati distrus.
Pai vouchere sa dau doar in cadrul programului Rabla. Si ca orice program are o data de inceput si o data de sfarsit. Ce se petrece in afara acestui interval nu conteaza.
Pai daca am distrus la Remat, 2 masini, pentru 2016 pot sa ma inscriu cu ele la Rabla ? Si am inteles ca se dau 2 vouchere a cate 6500 de lei fiecare, dar cu unul pot sa-mi cumpar masina noua, si se scade din pretul ei 6500 de lei sau chiar mai mult, dar cu al doilea voucher nu pot sa cumpar a doua masina, si cred ca trebuie sa-l vand cuiva care vrea sa-si cumpere o masina noua, sa-l vand cu 6500 de lei. Voucherele se pot vinde ?