avocatnet.ro explicăm legislația
Caută (ex. salariu minim) 746 soluții astăzi
Forum Discuţii juridice Probleme juridice în afaceri - ... bonuri valorice \"rabla\" - pot cumpara orice?
Discuție deschisă în Probleme juridice în afaceri - contracte între profesionişti

bonuri valorice "rabla" - pot cumpara orice?

a,m si eu o itrebare in legatura cu bonurile valorice care se dau pt rabla.este adevarat ca dak dai masina la rabla incepand de la 1 ianuarie 2010 iti da un bon valoric de 31 de mil si poti cumpara aproape orice cu bonul ala?de ex;materiale de onstructii?
Cel mai recent răspuns: Ana-Maria Dutescu , Avocat 22:46, 13 Decembrie 2009
este ceva nou...;) bonurile valorice vor putea fi folosite numai pentru cumpararea de autovehicule ( programul rabla este pentru reinnoirea parcului auto, nu pentru dezvoltarea domeniului-constructii)
Prima de casare este 3.800 lei ( 38 de mil.).
Noutatea care va fi la anul este ca se vor putea da trei rable pentru achizitionarea unei masini noi. Bineinteles ca un om nu are trei rable, are eventual una, si atunci va putea cumpara voucherele de la alti 2 oameni care isi dau rablele prin acest program la Remat.
Deci, ideea va fi ca puteti da rabla, dar numai in cadrul acestui program ( trebuie urmate niste etape speciale) si puteti vinde voucher-ul.
Acest voucher nu este bon valoric, nu puteti cumpara nimic cu el, il puteti da la schimb sa va scada din valoarea unei masini noi suma respectiva. Dar, de la anul se va putea vinde unei alte persoane care vrea sa cumpere mai avantajos o masina ( o persoana care va avea 3 vouchere va putea cumpara un Logan nou cu 3.200 eur).

~ final discuție ~

Alte discuții în legătură

Programul rabla 2016 Hamarsold1234 Hamarsold1234 Stie cineva ce acte sunt necesare pentru rabla 2016? Eu am doua masini, mi le-au distrus la Remat, pot obtine 13000 de lei pe amandoua? Pot obtine 2 vouchere a ... (vezi toată discuția)
Caut informatii ptr rabla neagu ctin neagu ctin Am o masina Dacia cumparata de 3 ani. Am cumparat-o radiata, de la o firma, cu factura, cu carte de identitate, dar in loc de certificat de inmatriculare avea ... (vezi toată discuția)
Programul rabla emy_creyzyboys03 emy_creyzyboys03 Sunt Comanac DUMITRU 69 DE ANI COM. SANDULENI JUD. BACAU . DACA POT BENEFICEA DE BONUL VALORIC FARA SAMI CUMPAR O ALTA NOUA MASINA PUTAND VINDE BONUL UNEI ... (vezi toată discuția)