am nascut in 24.08. 2008, am fost in concediu postnatal pana la data de 05.12 .2008, iar de atunci in concediu pt. ingrijirea copilului. In octombrie 2008 a avut loc o crestere salariala in sanatate( sunt asistenta medicala), iar eu nu am beneficiat de ea. Ma puteti va rog ajuta sa inteleg de ce nu am primit cresterea salariala? Contractul meu de munca a fost suspendat doar din 05.12.2008.
in octombrie 2008 erati in concediu medical. Pe durata concediului medical, contractul de munca este suspendat si nu se pot aduce niciun fel de modificari acestuia.
Pe perioada concediului de maternitate contractul individual de munca este suspendat de drept iar pe perioada suspendarii contractului individual de munca se suspenda prestarea muncii de catre angajat si suspendarea platii drepturilor salariale de catre angajator . Prin urmare acesta este motivul pentru care nu ati beneficiat de maririle de salariu.
In octombrie 2008 cand a avut loc cresterea salariala nu eram in concediu de maternitate ci in concediu postnatal. Contractul de munca mi-a fost suspendat din decembrie.
Concediul de maternitate este acel concediu de care pot beneficia angajatele inainte si dupa nastere, in conditiile in care au contribuit la fondul national de asigurari de sanatate, cu plata unei indemnizatii aferente.