buna ziua
am un salaiat care a fost inregistrat in revisal cu o zi inaintea inceperii serviciului dar acesta nu s-a mai prezentat la serviciu.cum pot sa-i incetez CIM ? i-am trimis acasa convocare, am referat dar din pacate confirmarea de primire intarzie sa apara.ma gandeam la incetarea cim dupa periada de proba, se poate? acum sunt constienta ca el nu a lucrat nicio zi da nici cim nu il mai pot tine in revisal
multumesc
conform art. 31 din Codul Muncii: Pe durata sau la sfârşitul perioadei de probă, contractul individual de muncă poate înceta numai printr-o notificare scrisă, la iniţiativa oricăreia dintre părţi.
conform art. 31 din Codul Muncii: Pe durata sau la sfârşitul perioadei de probă, contractul individual de muncă poate înceta numai printr-o notificare scrisă, la iniţiativa oricăreia dintre părţi.
Valabil numai in conditiile in care c.i.m. are inclus in continutul sau si perioada de proba.
are inclus 30 zile lucratoare dar din pacate el nu a lucrat deloc:( de la itm nu ma primit un rasp clar, iar el nu a venit in urma convocarii si eu nu pot astepta la nesfarsit acea confirmare de primire. multumesc