avocatnet.ro explicăm legislația
Caută (ex. salariu minim) 351 soluții astăzi
Forum Discuţii contabile şi ... Contabilitate în general facturi
Discuție deschisă în Contabilitate în general

facturi

exista un program pt. editarea facurilor. de unde il pot descarca?
Cel mai recent răspuns: loredanaradu , utilizator 02:02, 26 Februarie 2007
Incearca pe www.aifacturi.ro
Am intrat si eu pe www.aifacturi.ro si nu mi se pare foarte buna ideea. In primul rand nu poti descarca programul, facturile trebuie sa le faci direct pe site(ai un cont al tau, bineinteles, dar ca sa poti edita facturi trebuie sa intri pe site si apoi in contul tau). Ideea lor e buna si site-ul e facut asa cum trebuie (iti poti personaliza facturile asa cum doresti, iti poti face o baza de date completa cu beneficiarii...etc...). Iti recomand programul de la Indaco, cu doar 99 de lei.

~ final discuție ~

Alte discuții în legătură

Program de contabilitate dorina_pascu2000@yahoo.com dorina_pascu2000@yahoo.com Doresc un program extrem de simplu pentru contabilitate, fara salarii, gestiune, un program in care sa introduc datele si care sa-mi dea o balanta, un jurnal ... (vezi toată discuția)
Culturã artitmedia artitmedia Nu-ti vine sa crezi cate motive ai sa vizitezi comunitatea artistica www.GlobalArtFusion.com: 1. Daca esti artist - poti sa adaugi/editezi informatii ... (vezi toată discuția)
Portalul instantelor viruseaza computerele dandanaua dandanaua De cand s-a schimbat portalul, in momentul in care il deschid imi intra automat si niste site-uri idioate cu reclame sexi, jocuri si altele asemenea. De cateva ... (vezi toată discuția)