avocatnet.ro explicăm legislația
Caută (ex. salariu minim) 1196 soluții astăzi
Forum Discuţii juridice Pensionari şi probleme juridice ... cand ies la pensie
Discuție deschisă în Pensionari şi probleme juridice legate de pensii

cand ies la pensie

sant nascuta in 5.12.1957 am 31 ani de munca din care 21 in grupa 2 de munca in perioada 1978- 1999
Cel mai recent răspuns: Valeriu TUDOR , Consultant resurse umane 17:30, 20 Aprilie 2010
1. Conform actualelor reglementari legale puteti beneficia de:
- pensie anticipata partiala incepand cu decembrie 2012, respectiv la implinirea varstei de 55 ani;
- pensie pentru limita de varsta, cu reducerea varstei standard de pensionare, pentru activitate dasfasurata in conditii deosebite de munca, incepand cu iunie 2013, respectiv la implinirea varstei de 55 ani si 6 luni.

2. Sa asteptam sa vedem si ce va spune noua lege a pensiilor care se discuta acum in Parlament.

~ final discuție ~

Alte discuții în legătură

Pensie anticipata partial niko_a niko_a Sunt nascuta in 1955 mai 25.Lucrez de 31 ani din care 9 ani si 8 luni am gr II. In cazul in care ma pensionez la inplinirea virstei de 55 ani ,deci in 2010 ... (vezi toată discuția)
Pensionare anticipata gaba gaba Buna ziua, Intrebarea mea este daca un barbat nascut in iunie1954 care are 35 ani de munca din care 23 in grupa II, poate solicita deja pensionarea ... (vezi toată discuția)
Pensie ioan99 ioan99 ma numesc ioan,sunt nascut in anul 1954 si am 55 ani si 10 luni.Am 35 ani de munca din care 27 de ani munciti in grupa a 2 a de munca.Vreau sa stiu la ce ... (vezi toată discuția)