un subiect cool e pierderea locului de munca,eu propun si consolarea-eu am avut un servici pentru care eram elogiata,dar ce folos?se ascundeau parteneriate si compromisuri,multe nestiute si neintelese,dar au aparut contestatari de profesie care au dat trei avertismente,primul s-a terminat cu 0-1 pentru ei intr-un fel au castigat o lupta dar nu razboiul,al doilea s-a terminat cu 1-0 pentru mine ca se puneau bazele marii tepe,iar al treilea s-a terminat cu 0-1 pentru ei ,adica o reziliere a unui contract care zgaraia si care s-ar fi dorit comod,dar nedorit de mine,inteleg ca de mine era vorba si eu nu asi onora nici acum;aparent ei au castigat ca repeta reziliere si acum,dar concret este o amagire/serviciul nu era asa bun era cu naveta nesimtita,era intr-o zona dificila cu oameni simpli si salar inexistent,iar eu ar fi trebuit doar sa tac si sa inghit valuri de ciuperci/m-au intrebat unii daca m-a hartuit cineva,eu am avut ca orice tanara aventuri si chiar am ajuns o mica Monica Columbeanu ,dar una dintre ele s-a terminat cu o casatorie si nu inteleg de ce mi se trece pe la nas o situatie care s-a terminat acum 8 ani/tepuitii s-au prins ca au fost tepuiti si lucrurile si persoanele sunt altfel decat cum li s-a prezentat mai ales ca reorientarea profesionala nu e lipsita de demnitate,adica sclav sau liber?:vishenka:
Ma bucur ca aveti o stare de spirit buna dupa asa patanie...
Nu stiu daca e mai bine sa fii liber, sa te scoli cand vrei, dar sa nu sti ce pui pe masa copiilor sau cu ce cumperi medicamente parintilor sau daca e mai bine sa stai si sa inghiti ineptiile unui sef tampit care-ti spune ca afara ninge cand tu vezi si singura ca afara e soare.
De fapt cred ca fiecare apreciaza singur in functie de scara sa de valori si de suportare a batjocurii.