avocatnet.ro explicăm legislația
Caută (ex. salariu minim) 612 soluții astăzi
Forum Discuţii diverse Răspunsuri în comunitate si cand pierzi un servici bun...oare?
Discuție deschisă în Răspunsuri în comunitate

si cand pierzi un servici bun...oare?

un subiect cool e pierderea locului de munca,eu propun si consolarea-eu am avut un servici pentru care eram elogiata,dar ce folos?se ascundeau parteneriate si compromisuri,multe nestiute si neintelese,dar au aparut contestatari de profesie care au dat trei avertismente,primul s-a terminat cu 0-1 pentru ei intr-un fel au castigat o lupta dar nu razboiul,al doilea s-a terminat cu 1-0 pentru mine ca se puneau bazele marii tepe,iar al treilea s-a terminat cu 0-1 pentru ei ,adica o reziliere a unui contract care zgaraia si care s-ar fi dorit comod,dar nedorit de mine,inteleg ca de mine era vorba si eu nu asi onora nici acum;aparent ei au castigat ca repeta reziliere si acum,dar concret este o amagire/serviciul nu era asa bun era cu naveta nesimtita,era intr-o zona dificila cu oameni simpli si salar inexistent,iar eu ar fi trebuit doar sa tac si sa inghit valuri de ciuperci/m-au intrebat unii daca m-a hartuit cineva,eu am avut ca orice tanara aventuri si chiar am ajuns o mica Monica Columbeanu ,dar una dintre ele s-a terminat cu o casatorie si nu inteleg de ce mi se trece pe la nas o situatie care s-a terminat acum 8 ani/tepuitii s-au prins ca au fost tepuiti si lucrurile si persoanele sunt altfel decat cum li s-a prezentat mai ales ca reorientarea profesionala nu e lipsita de demnitate,adica sclav sau liber?:vishenka:
Cel mai recent răspuns: Mihaela Hornea , Avocat 18:11, 20 Aprilie 2010
Ma bucur ca aveti o stare de spirit buna dupa asa patanie...
Nu stiu daca e mai bine sa fii liber, sa te scoli cand vrei, dar sa nu sti ce pui pe masa copiilor sau cu ce cumperi medicamente parintilor sau daca e mai bine sa stai si sa inghiti ineptiile unui sef tampit care-ti spune ca afara ninge cand tu vezi si singura ca afara e soare.
De fapt cred ca fiecare apreciaza singur in functie de scara sa de valori si de suportare a batjocurii.

~ final discuție ~

Alte discuții în legătură

Poezii despre românia, despre guverne trecãtoare și despre noi Gabriela  Pintea Gabriela Pintea Treceţi, batalioane române, Carpaţii! Un cântec istoric ne-aduce aminte Că fraţii în veci vor fi fraţi, Un cântec de luptă, bătrân ca ... (vezi toată discuția)
Poezii care ne-au mangaiat sufletul de-a lungul timpului... Andreea-Ionescu Andreea-Ionescu Am deschis acest topic din dorinta de a se posta aici poezii care v-au marcat in evolutia Dvs. ca personalitate. In spatele fiecarei poezii, poem, exista o ... (vezi toată discuția)
Și, ați votat astãzi? de ce? Gabriela  Pintea Gabriela Pintea Bună ziua! Ați votat astăzi? Dacă da, de ce da? Dacă nu, de ce nu? Eu nu am votat. Ultima oară când am votat îmi amintesc, alături de alte ... (vezi toată discuția)