avocatnet.ro explicăm legislația
Caută (ex. salariu minim) 530 soluții astăzi
Forum Discuţii juridice Impozite, taxe şi timbrul de ... rolul impozitelor indirecte in formarea resurselor ...
Discuție deschisă în Impozite, taxe şi timbrul de mediu 2013. Legalitate şi interpretare juridică

rolul impozitelor indirecte in formarea resurselor bugetare ale romaniei

buna ziua!imi poate da cineva o sugestie despre rolul impozitelor indirecte in formarea resurselor bugetare ale romaniei?am de facut un referat in legatura cu titlul si nu am nici cea mai vaga idee ce trebuie sa scriu.
Cel mai recent răspuns: Salagean Vasilica , Consilier juridic 18:12, 20 Aprilie 2010
Incercati sa intrati pe site-ul www.referate.ro , selectati domeniul "finante "si veti gasi multe informatii cu privire la impozitele indirecte si rolul lor .

~ final discuție ~

Alte discuții în legătură

Fonduri europene pentru someri raspuns de la parlamentul european teodora.nenciu teodora.nenciu Buna ziua, Va rog frumos ma poate ajuta cineva sa inteleg mai bine raspunsul pe care l-am primit de la Parlamentul European, pe care-l reproduc mai ... (vezi toată discuția)
Privilegiul de a beneficia de subventii europene teodora.nenciu teodora.nenciu Citez un coleg de forum =D> E un privilegiu sa beneficiezi de subventii si nu un drept al omului. Prin urmare, cred nu este nerezonabil sa fie necesar un ... (vezi toată discuția)
Poze prin reviste fara acord. sunbx sunbx buna eu sunt utilizatorul unui forum public. am postat acolo niste poze si la sfarsitul lunii m-am trezit cu poze intr-o revista de femei. intrebarea este: ii ... (vezi toată discuția)